Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ardeluch

zrobiłem coś czego teraz bardzo zaluje..

Polecane posty

Gość ardeluch

w wiec tak jak by jestem z dziewczyna ktora ma 17 lat ja mam 20, bardzo mi na niej zalezy znam ja juz 3 lata a kręcimy ze soba od miesiąca. Strasznie mi się podoba i z wygladu i charakteru. bardzo mi ufa, spedzamy prawie ze soba cale dnie 2 tygdnie temu napisala do mnie jej kolezanka na n-k no i gadalismy sobie pozniej na gadu i zaproponowala mi spotkanie ja myslalem ze Natalia moze sie wkurzyc wiec postanowilem jej tego nie mowic ze spotkam sie z jej kolezanka no i ok spotkalisny sie poszlismy na spacer,gadalismy i w ogole no i doszlo miedzy nami do pocalunku teraz tego strasznie zaluje szczegolnie gdy widze Natalie odrazu mi serce mięknie boje sie ze jej kolezanka jej o tym powie bo ta dziewczyna teraz mi nie daje spokoju mowi zebym ja rzucil dla niej i moze byc tak ze wkoncu ja wygadam chce byc z Natalia tylko do niej mnie ciagnie a nie do tej latwej kolezaneczki ktora nie wiem co sobie mysli mieliscie juz kiedys podobna sytacje??

Gość prasna
albo to prowokacja albo kolejny dowod na to ze niektorzy faceci to debile...

Gość adreluch
zadna prowokacja!! poprostu chce sie dowiedziec czy ktoś mial podobnie? fatalnie sie z tym czuje...

Gość adreluch
jest szansa ze ja strace jak jej powiem..????

Gość prasna
mysle ze wiekszosc tak nie ma bo mysli zanim cos zrobi. koles po kiego wogule sie z nia spotkales? po chuj sie calowales a potem gadasz ze jest latwa! jak chcesz to odkrecic i wyjsc z twarza to powiedz o wszystkim dziewczynie a na drugi raz mysl ta wieksza glowa!

moim zdaniem tamta zrobiła to celowo,ma teraz na ciebie haka. powie wszystko twojej jak ty nie bedziesz chciał z nia być.lezysz i kwiczysz jednym słowem

Gość sądzę że masz większe cycki
boże, widać, że wakacje się zaczeły. młodzież nie ma co robić, to durne prowokacje wymyśla..