Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Kochane moje! A więc. 23 maja doszło do stosunku, pękła. W 18 h wzięłam tabletkę. Był to mój 7 dzień cyklu. Potem doszło do takiej samej sytuacji w 31 dniu, jednak już nie brałam escapelle. Okresu nie mam do dzisiaj. I nic się na niego nie zanosi.. Robiłam test, nie rano, ale wyszedł negatywny.. Może za szybko? Uważacie, że mogę być w ciąży.. ?

Gość alfabetagama
escapelle to duza dawka hormonow.mozliwe ze to jest przyczyna ze nie masz okresu:]

ja na tescie mialam bardzo slaba druga kreseczke, ledwo widoczna, jestem teraz w 39 tygodniu. Wiec najlepiej powtorz test :)

Gość margiiii
Myślę, że jedank nie jesteś w ciąży kochana bo 7 dzień cyklu miesiączkowego to jeszcze dni niepłodne, wiec jakiejś strasznej obawy nie ma :) Zrób sobie za tydzień test i daj znać...

Gość jojoojjjj
ale słaba kreska druga wyszła więc zrób rano bo wg mnie to ciąża i jutro powinna być juz mocniejsza - a jak chcesz mieć pewność 100% to idź na bete z krwi - ok 30zł i wynik nawet do 4 godzin - nietrzeba być na cczo ani mieć skierowania

to jest jakiś horror z tymi tematami "czy jestem w ciaży?" KAŻDA CO DO ŁÓŻKA CHODZI Z FACETEM MA SZANSĘ NA CIĄŻĘ !!!!!!!!!!!!! NIE JESTEŚMY JASNOWIDZAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA JAK CHCIAŁAM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JESTEM W CIĄŻY TO SOBIE TEST KUPIŁAM