Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abccda

Teściowa...

Polecane posty

Kobietki mam takie pytanie :D Jaki macie kontakt z teściową?? :P

Gość bardzo dobry
:P

Gość masajkaaa
Różnie. Raz lepiej, raz gorzej. Teraz mnie denerwuje.

bo tak się zastanawiam... mój narzeczony ma 2 braci i moja teściowa za bardzo za Nimi nie przepada... a dla mnie jest zawsze miła i na prawdę w porządku przez 6 lat nie słyszałam złego słowa od niej i zawsze mówi, że mnie to najbardziej lubi... no i zastanawiam się czy zmieni się to czy dla mnei też będzie taka jak dla nich.... Jak było u Was? Zmieniło się coś z czasem?

Gość sdfzxv
Twoja teściowa nie przepada za swoimi dziećmi? to tak wogóle można? :(

Gość sdfzxv
a moja teściowa za wszystkimi przepada... teściu kupę kasy zarabia, jeżdżą po świcie, wycieczki, zakupy... poprostu teściowa nie ma czasu na wpierdalanie się w życie innych i jest git :D

Jest dla mnie nawet ważne to, żeby mieć z Nią dobry kontakt bo po ślubie wyjeżdzamy do Niemiec i będziemy mieszkać nie daleko jej... Nie będzie tam mojej mamy, która jest dla mnie najważniejszą osobą i dlatego chciałabym z teściowa mieć dobry kontakt...

Gość sdfzxv
"chciałabym"... no skoro chcesz to w czym problem? przymykasz oczy na pewne sprawy, na pewne teksty zaciskasz zęby i heja do przodu :D

Własnie to nie takie proste :D bo cięzko mi właśnie przymykac oczy jak coś mówi a ja się z tym nie zgadzam... zawsze musze powiedzieć swoje zdanie i czasem mówie za ostro...

abccda no to powinnaś sie cieszyć, ze Cie lubi. Ja z moją obie mamy do siebie dystans, pewnie dlatego że reprezentujemy zupełnie różne osobowości! co do Twojej sytuacji to wątpie, zeby nagle przestała Cie lubić bez powodu, a zaczeła lubić inną synową. No ale z tesciowymi jak z naszym rządem - nigdy nie wadomo co wymysli i jaki numer nam odwali! :) nie stresuj sie tylko korzystaj z dogodnej sytuacji :D pozdrawiam

...to kontroluj sie i straj nie mówić za ostro tylko broń boze nie powstrzymuj sie od wypowiadania swojego zdania! :D