Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka27

klucie podbrusza na poczatku ciazy

Polecane posty

Gość gwiazdka27

czesc.. zaczyna mi sie wlasnie 5tc w 25 dniu cyklu mialam bete 25..od dwuch dni czuje klucia w podbrzuszu.. troche jak przed okresem rtaz sa silniejsze raz slabsze.. chciala bym sie dowiedziec czy wy tez odczuwalyscie cos taskiego na poczatku ciazy.. dziekuje za wszelkie odpowiedzi

Ja miałam podobnie i to trwało w sumie do 8 tc, przecież macica się rozciąga i to może boleć, tak powiedział mi lekarz, gdy spytałam czy to normalne te bóle. Ale powiedz o tym lekarzowi na wizycie, bo bóle nie zawsze są normalne. Jeśli nie masz krwawień, plamień, a ból nie jest ostry to na pewno wszystko jest w porządku:)

Gość gwiazdeczka27
nie nie mam ani plamien ani kwawien.. to jest taki bol jak czasem przed @, rast troszke silniejszy raz mniej, trez myusle ze to nic powznego ale to moja 1 ciaza i troszke sie denerwuje..

Gość tak tak tak tak i tak
to normalne, może trwac dłuzej nawet do 20 tc

Gość tak tak tak tak i tak
nie bierz no spy, to da się przezyc a do końca I trymestru lepiej nic nie brac!

no spę można brać ile wlezie , to jedyny lek który można śmiało brać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kłóje pobolewa, czasem możesz mieć wrażenie że jajniki cię bolą ale to nie jajniki a wiązadła :) musisz się przyzwyczaić do takich bóli bo one są naturalne :) obecnie mam 31 tc i łykam sporo no spa forte i zapytaj sie swojego gina ale głowę daję swoją i dziecka :) że to bezpieczny lek :)

Gość mnie też tak bolało
to normalny objaw

Gość gwiazdeczka2
dziekuje dziewczyny za wasze opinie.. zrobilam sobie jeszcze raz bete bo sie denerqwowalam i wszyszla mi 287 wiec juz sie nie denerwuje.. dziki pozdrwawiam