Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkaqqq1

Historia taka, jakich wiele

Polecane posty

Gość majkaqqq1
Kulaaa- Wiem coś na ten temat. Mój facet też przynosi mi jedzenie i zabiera mnie do restauracji. Tak trudno odmówić. Brrr... Właśnie się obawiam, że znowu będzie to samo, bo jutro przyjeżdża na urlop. Ja już tak ok. godzine po śniadaniu. Witam nowych rozmówców. Mam pytanie do Was: Co robicie, kiedy jesteście głodne, złe itd. ? Jak się motywujecie? Ja np. wyobrażam sobie siebie (10 kg lżejszą) w stroju kąpielowym w jakiś ciepłych krajach. :)

Znam to i ja, ale jakoś zaciskam zęby Pomaga łykanie błonnika, zapycha ładnie. Zjadłam śniadanie, miseczka muesli, o 12 obiad, schabowy i kluski śląskie. Obiady jadam normalne. Na kolację nic nie zjem, w lodówce czekają zmiksowane truskawki. Muszę wpylać na śniadanie, bo przy błonniku w muesli i tym łykanym łatwo o zaparcia.

Gość majkaqqq1
Po wczorajczym aerobiku jestem strasznie obolała, ale to chyba dobrze. Najwyraźniej ćwiczenia są dobre. Wczoraj byłam taka zmęczona, że nie myślałam nawet za dużo o kolacji, której nie zjadłam i której nie będę jeść. Rano obudziłam się taka zadowolona i dumna z siebie. Zastanawiam się, co ile się ważyć. Chyba będę co tydzień. Nie ma sensu wchodzić częściej na tę maszynę. :)

Gość majkaqqq1
Jest tam kto??? :)

hey dziolszki:) ja dzis 3 dzien 10-dniowki twarogi niestety:Ozjadlam 2 razy po 100g 2 kawki i cappucino z proszku wiec 350 kcal wiec daruje sobie nastepny twarog tym bardziej ze mnie nie zacheca do zjedzenia:P koniec jedzenia o!w sumie co zjadlam to spalilam:Probotą rzecz jasna wiec nie wiem na czym pracuje moj organizm ale mam nadzieje ze czerpie z mojego tluszczu:P zostala mi na dzis tylko woooodaaaa;)bedzie dobrze:) cholera tyle ze znowu burza idzie i pewnie bede sie musiala wylaczyc:O

Gość majkaqqq1
Ja dzisiaj jeździłam na rowerze. Godzinkę z kawałkiem, szybkie tempo. Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia. :) Tylko teraz dopadł mnie mały głód, ale dam radę i nic już nie zjem. ... ... ...

Hey ja dzisiaj kupiłam sobie nowe spodnie bo jutro mam randkę:D A wszystkie ze mnie spadają i jestem szczęśliwa bo rozmiar 44:D A w półce leży jeszcze stare 52 to dopiero porównanie heh

Gość na randke w spodniach
jeszcze rozmiar 44 ? idz w jakiejs spodnicy, na pewno bedziesz lepiej wygladac...

I co z tego że 44 dobrze, że już nie 52;) a ja nie noszę spódnic ehh

To są takie tabletki wspomagające odchudzadzanie:) one mają kilka właściwości:) ja na przykład czuje mniejszy apetyt i mam lepsza przemianę materi:) dobrze też podobno działa na skórę i takie tam różne Nie mam obecnie ulotki to więcej nie powiem, ale na różnych forach piszą o nim:) ja jeszcze bez śniadanka Zaraz wypije kawusie:)

Gość majkaqqq1
Pebi- Napisz Nam później, jak było na randce. Ja już po śniadaniu, tak godzinę temu zjadłam. Już się czuję "ciut lżejsza". :) Lecę sprzątać i się kąpać papa. PS, Żeby ta pogoda się poprawiłaaaa