Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocieszna 21

Ratunku !!!

Polecane posty

Gość pocieszna 21

trudno tu o jakąs pomoc zrozumnie niechce tego dzieck mam powody ma ktos jakis numer kom do kogos kto mi pomoze

Gość pocieszna 21
ja jestem w trzecim tygodnu tam jescze niema nic

Gość pocieszna 21
20 lat i jestem z młoda nato wogule co to by było w oczch ojca była bym dziwka nik oty miewie rozumiesz mnie płacze i myslałam nawed zbic sie

Gość ac cooo tooo
Fasolka 🖐️

Gość lazaruska
Na zdjęciu jest dziecko w 22 tygodniu ciąży... Nie w 12... Co za bzdura. I niby dlaczego aborcja? Takie zdjęcie można też przedstawiać dziecko, które zmarło w czasie ciąży i trzeba było wywołać poród. Tutaj wszystko można podciągnąć pod aborcję. Droga autorko tematu, racz nie pisać 10 razy w tym samym miejscu, nie interesuje mnie Twoja ciąża a Twoje lakoniczne wypowiedzi na poziomie 15-latki są niezrozumiałe dla normalnego człowieka. Bełkocz gdzie indziej, bo inaczej zgłoszę sprawę do administratora i wszystkie Twoje tematy będą usunięte.

Gość ac cooo tooo
OO wszytkie 'obrończynie życia' jak nie mają co powiedzieć to pierdolą : taka cwana jestes wiec szkoda ze Ciebie nie wyskrobali, ciekawe czy bys byla taka hop siup.. Najżałosniejszy argument świata .

Może i żałosny. Jeżeli się juz uprawia seks to powinno się to robić z głową, stosowaćmaksimum zabezbieczenia, bo potem takie sytuacje mają miejsce. Nie jedna kobieta która nie może mieć dzieci oddałaby życie, żeby taka jedna z drugą nie usuwały, żeby chociazby oddały do adopcji. To niee, lepiej usunac. Zabić.

Gość dfnhibgkhjn
wysłałam Ci na e-maila wiadomość jeżeli pomoc nadal Cię interesuje

Gość lazurska
ja mialam usg w 10 tygodniu, widzialam cale cialko, nozki, raczki, glowke, bijace serduszko (serduszko zaczyna bic od ok.5 tygodnia)