Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Możliwe?

Polecane posty

A więc. 23 maja doszło do stosunku, pękła. W 18 h wzięłam tabletkę. Był to mój 7 dzień cyklu. Potem doszło do takiej samej sytuacji w 31 dniu, jednak już nie brałam escapelle. Okresu nie mam do dzisiaj. I nic się na niego nie zanosi.. Robiłam test, nie rano, ale wyszedł negatywny.. Może za szybko? Uważacie, że mogę być w ciąży.. ? Przepraszam z góry, że na ogólnym ;]

Gość S.T._33
Byłem z moim kolegą Stefanem w lokalu McDonald. Zamówiłem pikantnego kurczakburgera. Gdy go spożywałem, część keczupu poleciała prosto na moje szorty. Ponieważ zasadniczo nie noszę majtek, to co przeciekło pobrudziło mi penisa. Zawołałem pannę z obsługi. Owszem wyraziła ubolewanie i przeprosiła, wytarła podłogę i nawet machnęła serwetką po moich spodniach ale odmówiła gdy zażądałem również oczyszczenia mojego dydka! 😠 Zacząłem podniesionym głosem argumentować, że to NIE MOJA WINA że mają taki z koziej dópy keczup, ale ona powiedziała że jestem jakimś przychlastem (tak się dosłownie wyraziła!) i że kolega może mi wytrzeć jak ja sam nie mogę. Stefan zaczął się śmiać, ludzie obok też, poczułem się upokorzony. Zdjąłem szorty i prezentując wszystkim moje mokre od keczupu przyrodzenie, zacząłem kręcić nim młyńca głośno domagając się interwencji kierownika. Ale wtedy Stefan powiedział, że jeszcze zadzwonią po policję albo coś i szybko wyszliśmy. I żałuję! Bo ten napuszonej panience należała się nauczka za lekceważenie klienta! :-o