Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia bylam i dlugu narobilam

Dlugi w Anglii, prosze o porade

Polecane posty

Mam pozostawiony w Anglii dlug, glownie z kart kredytowych, do niedawna jakos jeszcze udawalo mi sie splacac raty, jednak teraz mnie to przerasta, stoje w miejscu gdyz splacam tylko odsetki, a poza tym teraz nie jestem juz w stanie placic rat, gdyz stracilam prace, czy ktos z was wie co w takim wypadku mozna zrobic? Nie jestem tym typem osoby ktore narobia dlugow i uciekaja do kraju, chce go splacic, jednak obecnie znalazlam sie w sytuacji ktora mi na to nie pozwala, co zrobic?

widac ze sie nie znasz, wiec sie nie wypowiadaj, a jak chcesz z siebie robic idiote to na innym topicu

przede wszystkim zadzwoń do banku i przedstaw swoja sytuacje, poproś o odroczenie płatności. Najlepiej by było pójść osobiście, jeśli nie możesz to napisz list, a w ostateczności zadzwoń.

Gość niebieska33
moze sprobuj isc do banku/firmy, w ktorym masz dlugi, przedstaw swoja sytuacje materialna i popros o rozlozenie dlugu i zmniejszenie odsetek lub ich zamrozenie.. Musisz udokumentowac swoja sytuacje..-np zwolnienie z pracy itd.. powodzenia

Gość niebieska33
widze,ze juz mnie wyprzedzila wyspiara:)

Dziekuje za porady, tylko jest maly problem ze dlug mam na paru roznych kartach kredytowych od roznych bankow, co jest mega utrudnieniem dzwonic do kazdego:/ a tez boje sie ze w tych czasach kryzysu nie sa sklonni negocjowac, no ale chyba musza bo skad niepracujacy czlowiek ma wziasc pieniadze?

Gość fhyjugy
mozesz wziąść kredyt konsolidacyjny, czy jakos tak,

tak ale jak?

Gość jumper20
wpisz w google \'debt consolidation\'