Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana----

kocham go, on kocha mnie a wszystko sie sypie....

Polecane posty

Gość zalamana----

jestesmy razem rok. to nie tak duzo, ale mieszkamy juz razem, mamy wspolne plany, narazie nie jakies wielkie, ale widzimy wspolna przyszlosc.. szybko sie w sobie zakochalismy. wszystko sie sypie przez jego prace. on pracuje 7 dni w tyg, jest szefem w duzej firmie. bardzo duzo podrozuje sluzbowo. ja ciagle jestem sama, weekendy zawsze samotne, czesto wciagu tygodnia tylko 2-3 razy on spi w domu, a tak to caly czas go nie ma. mieszkamy za granica, moja rodzina i znajomi daleko, tu nie znam zbyt wielu osob. nie mam nawet z kim zabijac tej samotnosci, samotnosci w tym zwiazku. kocham go bardzo, on mowi ze on mnie tez, ale jednoczesnie ze niczego w swojej pracy nie zmieni bo to jego cel. wczoraj sie bardzo o to poklocilismy, bo on teraz bedzie mia jeszcze wiecej pracy, a na doatek stwierdzil ze juz nie bedzie mnie mogl zabierac w podoze sluzbowe tak jak to kiedys czasem robil. po prostu nie mam juz sily byc ciagle sama i czekac na niego. w trakcie klotni oboje powiedzielismy ze to nie ma przyszlosci w takim razie, skoro ja osbie nie radze a on pracy nie zmieni. ja powiedzialam cos o zerwaniu, on powiedzial ok, no to koniec. ale zerwanie trwalo 15 minut, ja poszlam pod prysznic, a on przyszedl i powiedzial, ze nie chce mnie stracic, ze mnie naprawde kocha, i ze jakos sobie poradzimy. tylko ze nic nie rozwiazalismy, nie znaleslismy zadnego kompromisu. dzisiaj znow sie o to poklocilismy, ja jz nie mam sily, zaczynam zaraz plakac jak o tym rozmawiamy, znow nic nie wyjasnilismy. nakrzyczelismy sie, on pojechal wsciekly, ja zostalam zaryczana w domu, pozniej wyslal mi smsa ze mnie kocha. tylko ze znow nic nie wyjasnilismy. ja juz nie mam sily byc non-stop sama, nasze zycie prywatne lezy odlogiem, nic nie mozemy zalatwic, bo on ciagle w pracy. mowilam mu, zeby chociaz czasem mnie zabieral w podroze sluzbowe, zebysmy troche wiecej czasu mieli ze soba. albo zebym z nim pracowala. ja mam nudna prace tutaj, moglabym ja zmienic dla niego. kiedys mialam fajna prace i duzo znajomych, to postanowilam wyjechac za granice, na probe, zakochalam sie i tak juz zostalam. ale on nic nie zmieni, nie edzie laczyl zycia prywatnego z praca. tylko ze on nie ma zycia prywatnego! nie wiem czy to ciagnac, czy walczyc, czy odejsc. wiem jak by to bolalo, gdybym go zostawila, 2 miesiace z zycia wyjete. bo naprawde go kocham. jest wspanialym czlowiekiem, wierze wciaz w niego, w nas. ale nie wiem czy sie sama nie oszukuje... poradzcie cos, juz nie mam sily...:(

Gość zalamana----
hop

nie wiem jak bardzo pochłania go ta jego praca ale ja mam kuzynak tory spi po 4 h dziennie i od 4 w nocy do 23-24 siedzi w pracy. Od pol roku ma kobiete i potrafi sie dla niej tak poswiecac ze az sie łezka w oku kreci. Jak sie chce to mozna zrobic wiele by byc przy ukochanej osobie. A co Was łączy? nie mozecie sie dogadac? nie spotykacie sie? nie widujecie? seks? wpada do domu na seks czy jak?

Gość zalamana----
mieszkamy razem, co nas laczy...milosc. tylko ze ja nie umiem sobie poradzic z tym ze go ciagle nie ma, ze tak malo czasu ze soba spedzamy

Gość najpierw to zacznij od siebie
znajdz pasje zainteresowania bo problem lezy w tym ze oczekujesz ze on wypelni pustke i samotnosc jaka czujesz,facet jest z gatunku takich co musza zyc praca i sie realizuja dopóki tego nie zaakaceptujesz bedą problemy ,znajdź znajomych ,zainteresowania ,a wtedy oboje bedziecie sie uzupelniac ,ty bedziesz szczesliwa i nie bedziesz czekac na jego usmiech jak na zbawienie a on nie bedzie mial poczucia winy ze ty taka biedna samotna itp i zobaczysz ze wszystko lepiej sie ulozy

ale co to za miłośc jak go ciągle nie ma? wpada do domu 2 razy w tygodnou na seks a potem znow znika. Ma posprzatane, wyprane, wyprasowane, ma seks kiedy chce, nie musi CI sie tłumaczyć (w koncu praca go pochłania) Nie wiesz co w tej pracy robi, z kim wyjeżdza, nie wiesz nic. Jestescie ze soba tak krotko a juz macie takie problemy... a co jesli pojawi sie dziecko? bedziesz samotnie wychowujaca matka, bo jego nigdy nie bedzie. Pracujesz? nie masz tam zadnych znajomych?

Gość a potem bedzie placz
no ja tez nie widze tego tak kolorowo. Znalazł sobie srzataczke i kochanke w jednym. Super zwiazek nie ma co...

1.Znajdź pracę albo 2. idź na studia albo 3. zajdź w ciążę - w każdym razie - znajdź sobie jakieś twórcze zajęcie!!! I się wam ułoży. Jak wygląda twój dzień? nie masz nic swojego, żadnego własnego życia??

Gość zalamana---
mam prace, jeszcze dodatkoworobie szkole jezykowa 2 razy w tyg. ale co z tego jak wracam do pustych 4 scian, zasypiam sama i budze sie sama. zreszta ile mam siedziec ze znajomymi, ja mojego faceta potrzebuje a nie znajomych. wiem, ze moge sie wieloma rzeczami zajmowac, czas jakos leci. ale ja go kocham, mam dosc tego ze tak malo sie widujemy mimo ze mieszkamy razem. on ciagle w rozjazdach, ciagle go nie ma. mam tego dosc po prostu.