Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mniam_mniam

jak dobrać??? panie pomóżcie!!!

Polecane posty

niedługo wybieram się na wesele... mam krótką ciemnobrązową sukienke o prostym kroju, do tego turkusowe dodatki:pasek, korale, kolczyki... i problem mam z rajstopami, tj. jakiego koloru powinny być? będę wdzieczna za rady :)

właśnie to jest mój jak narazie najmocniejszy faworyt :) ale może ktoś podsunie jeszcze jakiś inny pomysł :)

jeżeli już postawiłaś na mocne dodatki, to rajstopy powinny być raczej tłem.. tak myślę, nie ma co szaleć, bo łatwo przesadzić

no tak masz rację :) nie chcę przyciągać zbytniej uwagi bo i tak będąc świadkową będę na świeczniku :P dziękuję za porady :D

Gość lidia78
Z tego , co mówisz to jest wesele i ty jesteś świadkową a nie jakaś stypa, więc dlaczego ciemny kolor sukienki???? Z tego, co wiem, to sukienka świadkowej nie powinna być ciemna podobnie jak sukienki matek nowożeńców. Poza tym wyobraź sobie jak będziesz wyglądała mając turkusowe kolczyki, pasek, korale itp,, tak, tak jak choinka. Proponuję zapytać jakąś stylistkę i zrezygnować z takiej ilości ozdób a połączenie brązu z turkusem jest banalne.

to że dodatki będą turkusowe nie określa tego jakie one będą... ja cenię sobie skromność i choinką nie będę... a co do banalności wybranej przeze mnie opcji to łatwo oceniać a trudniej samemu coś doradzić jak widać :)

Gość nataszkaa
zdecydowanie cieliste, nie ma inneej opcji, jakikolwiek kolor i wygladalabys jak klaun