Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komunista_99999

Ile dostaliście na komunię ?

Polecane posty

Gość komunista_99999

Ja dostałem w sumie 3.500 zł i byłem drugi w klasie. Kumpel dostał 4.700 zł ale on jest bogaty. Reszta to frajerzy dostali mniej. A wy ?

Gość ludzie macie świetne pomysły
a kogo to obchodzi?:) ja na swoją dawno temu dostałam 7 tyś zł i co?:) dupa ci powietrze z szoku wsiąkłą?:D

Gość xxxx....
rower wigry 3, zegarek elektroniczny plastikowy, duze pudelko klockow Lego , i album 7cudow swiata, no i moze 200zl niepamietam dokladnie.... bylo suuper:))

Gość xxxx....
tyle ze to bylo ponad 20 lat temu:))

Tych tegorocznych proszę o podanie adresu zamieszkania w celu zweryfikowania prawdziwości waszych wypowiedzi :classic_cool:

Gość zium
:) zegarek plastikowy z kotkiem w komplecie z długopisem, trochę kasy ale tez juz nie pamietam ile i kupęęęęęęęęęęęę złota co to by na zęby dla paru osób wystarczyło ;-=)

Gość misia pysia rysia zysia
hehahhahaah zloty piersionek, biblia dla najmlodszych, komplecik pierscionek, kolczyki, wiziorek, aa i jeszcze komplecik od babci, medalik, piersionek kolczyki, slownik ortograficzny, i jakas kasa, ale nie wiem ile. bo wziela ja moja mama, mi nie byla potrzebna, ehhehe aaaaaa i album ze zdjeciami komunijnymi, ale to juz po komuni;) od mamy doatalam tort, sukienke i przyjecie, jak bylam mamla z kasa bylo krucho, a jednak przyjecie mialam supeer:)

Gość zium
no moja tez jeszcze za komuny była

Gość zium
a ja miałam sukienke po starszej siostrze...ale i tak było super ...jedna z ładniejszych ...

Gość michal33217
ale macie pierdolniętych rodziców. jebią mnie te opowieści frajerów ateistów, którzy chodzą na mszę św. tylko na wielkanoc i to tylko po to, żeby się odpierdolili. nic nie dostałem na pierwszą komunię św. i dzięki temu wiem przynajmniej, że to nie o to w tym chodzi żeby dostać 5000, laptopa, iphona i inne gówna bez znaczenia. pozdrawiam ateistów

Gość maszracje:)
michal33217- te komunie są chore- wiekszosc ludzi nie ma pojecia co to znaczy, w zyciu mlodego czlowieka,komunia święta-to jest zazwyczaj święto rodziny a nie dziecka......pozdrawiam wszystkich pseudo katolików

Gość buhajowy wizgun
ja dostałem 4 miliony 300 tysięcy, rower i niepamiętam co jeszcze

Gość ana1987
50 zł zegarek kolczyki i zepsuty magnetofon to były czasy :D 1993 rok :P

Gość yyyKafeKrytykant
"wiziorek" :D

Gość czarodziejuk
A ja dostalem 3...razy po mordzie i tyle :P

Gość buhajowy wizgun
a to jego 3500 to wartość trochę ponad średnią pensję z 2009 roku więc nic specjalnego

Gość santamaryja
lata 90 rower, zegarek, biurko, fotel taki obrotowy :D, slodycze,pieniadze, ale nie pamietam ile, bo nawet ich nie widzialam:P

Gość kalendama
Ja dostałam 2 rowery i zegarek.Nie dostałam pienizy.ale nie było mi przykro.Pamiętam tylko,że byłam tego dnia bardzo szczęśliwa i nie chodziło wcale o prezenty.

Gość kalendama
*pieniędzy

Gość bylo to 5 lat temu
8 koła

Gość fajnol dziołszka
zegarek , św.figurka ,bombonierki , kasy tyle co na rower składak starczyło , 30 lat temu :)

Gość banki banks
komputer za 5 tysięcy, rower, 3 tys złotych

Gość wwwwwwee
Zaraz zaraz.Zegarek od sowietów,ksiązeczke o Jezusie, ze 2 pierścionki, kolczyki hmm pieniądze chyba 4000 ale to sto lat temu, jeszcze przed denominacją złotówki, w latach 80 tych :P Wigry3 sobie za to kupiłam..ech czasy...

rower, rolki, 2 zlote lancuszki, bombonierki, ksiazki o Jezusie i moze z 600 zl i tak najbardziej cieszyly mnie rolki na dodatek z kolkami plastikowymi :D - dziady, ale dawaly rade ;)