Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malogsiawolsztyn

Metamorfoza na wakacje!!

Polecane posty

Gość malogsiawolsztyn

hej kobietki!! Dzisiaj sobie postanowilam ze przejde totalna metamorfoze!!! To co chce zrobic: 1.przedluzenie wloskow 2.regulacja brwi i henna 3.solarium- kilka serii,bo nigdy nie bylam i nie chce byc skwarka!! ale tak troche bo blada jestem! 4.Kupię sobie fajna torebke nową 5.Zapuszczam paznokietki:) 6. kupie sobie fajny ciuszek 7.Nowy podklad 8.Korrektor Art Deco 9.Jakis fajny makijaz :))) Nie mogę się doczekac!!!! A Wy cos planujecie?

Gość zjodziejka25
nic zwsze jesten zadbana, a ty chyba masz 15 lat

Gość malogsiawolsztyn
mam 23 lata!! Tez jestem zadbana!!!!!!! Ale chce fajnie wygladac,tzn jeszcze lepiej jak teraz

Gość malogsiawolsztyn
uop up up

Gość zjodziejka25
w wieku 23 lat chodzis z niewyregulowanymi brwiami o matko

Gość wszędzie plastyyyc
jesteś piepsznięta:O Zrób z siebie laleczkę:O Przedłużanie włosów to żenada i będzie widać, jeszcze ci się w wodzie odczepią... i w sumie dobrze, jak te durne laki sobie przedłużają, a potem im się odczepiają...

Gość malgosiawolsztyn
mam wyregulowane,ale do tej pory sama to robilam :P a chce zeby zrobila to profesjonalistka :D A pieprznieta pisze się przez "rz" Wolę być inteligentnym ''plastkiem'' jak glupią "naturalną"

Gość malgosiawolsztyn
nikt sie nie wypowie??? Oczywiscie nie chce byc Barbie!!! Przedluzyc wlosy chce ale tylko lekko chodzi mi glownie o zageszczenie,bo mam duzo wlosow wprawdzie ale sa bardzo cieniutke. a co do solarium,mysle ze pojde tak: 1.5minut 2.8minut 3.10minut i wystarczy!!! potem, co miesiac na 10 minut i bedzie ok. Co do regulacji brwi oczywiscie mam ladne brwi ale chcialabym aby zrobila to profesjonalistka, a z henny rezygnuje! A paznokcie-oczywiscie nie tipsy!! Mam teraz bardzo krotkie (tal jak moj chlopak) poniewaz strasznie mi sie lamia i rozdwajaja. Stosuje odzywki na paznokcie i chcialabym aby byly ociupinke dluzszeC :D Nie robcie ze mnie Barbie!!! fuuu

Gość japatssa
glupia babo!!!!

Gość autorka tego postu
up up

Gość karolinkatojrerx
zaaaaaal