Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

MIAŁAM WCZORAJ WIECZOREM TRAUMATYCZNE PRZEŻYCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

siedzy przy kompie,wychodze,zamykam wszystko,chce zamknąć okno(bo było otwarte)a tu nagle pająk :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! TAKI OBRZYDLIWY,NA PAJECZYNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O FUUUUUUUUUUUUUUUJ!!!!!!!!!!!!!!!:O:O:O:O:O:O:O:O:O ochyda,myślałam że padne :O:O:O:O:O:O też tak macie:O:O:O:O??????????????????????????

aaaaaaaaaaaa! jak ja się boję pająków :O od razu zaczynam się drzeć :O

ja tez :O:O:O:O:O:O:O:O wyobraz sobie co czulam tego wieczoru :O:O wiem ze to glupie :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość a co...
po cholerę używasz tyle emotek?

to nie jest głupie.. no dobra, trochę jest :O ale pająki są straszne! obrzydliwe! ja ogólnie boję się robactwa.. kiedyś mój kolega mi zrobił niespodziankę i przyniósł jednego do szkoły :(

Gość pewnie jakis kolejny
ale wy macie nasrane w tych pustych łbach :o

ojeju hinatka tylko nie zrob kleksa z tego podniecenia :o

A ja lubię pająki :) Chciałam sobie ptasznika kupić ale nie znalazłabym czasu na wizyty u weterynarza, żeby jad usunął :P

one maja obrzydliwe dupy :O:O:O:O:O:O takie :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O ja boje sie jeszcze chrzaszczy,zukow i wazek :O:O:O:O:O:O :O

w polce jest chyba tylko jeden gatunek jadowitych pająków, i na pewno nie znajduje sie on w waszych domach. Nie ma sie czego bać.

A ja mam w pokoju pełno śladów krwi :o Pewnie wczoraj jak mnie nie było to kot coś upolował,ale szukam i nie mogę nic znależć. Pewnie będzie tak jak ostatnio- kupiliśmy nową kanapę,podczas przenoszenia starej okazało się,że leży tam wspaniała mysia mumia :D

dzizas to gdzie ty mieszkasz? w drewnianej chacie?:o

Gość a ja sama
co za debilka, idz do roboty a nie pirdol ciulst na necie