Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki najlepszy

Jaki jest najlepszy wiek dla kobiety

Polecane posty

Gość jaki najlepszy
wlasnie niech sie panowie wypowiedza.. bo wiem ze czasem kobiety podszywaja sie pdo panow.. i same sie dowartosciowuja. podnoszac skale..bardzo prosze o szczere wypowiedzi.. czy wolicie takie 24-30latki niz 17-20 latki

Gość myślę że to zależy od
samopoczucia kobiety i od świadomości swojej kobiecości. Widuję obecnie dziewczyny np. 18 - 19 letnie, które wyglądają zupełnie inaczej niż ja w ich wieku. Nigdy nie uważałam się za ładną. Moja mama mówiła mi, ze jestem ładna, ale ja tak nie uważałam, mój tato też nie, ogólnie starałam się dobrze uczyć, co mi wychodziło, być dobra, grzeczna i tyle. Kiedy poznałam świetnego faceta, mając 21 lat też nie poczułam się jakoś wyjątkowo kobieco. Bez kompleksów, ale jakoś tak zwyczajnie. Mając 24 lata wyszłam za mąż i tu się trochę zaczęło:) Mając 25 lat urodziłam synka. Dopiero wtedy poczułam się prawdziwą kobietą. Nawet tu przeczytałam, ze często kobiety po porodzie brzydną. Ja się nareszcie poczułam kobieco. Z resztą sex też mi zaczął bardziej smakować. Teraz po kolejnych dwu latach dopiero zaczyna naprawdę podobać mi się biżuteria... chyba dojrzewam:) Cała ta moja wypowiedź zmierza do tego, ze jestem niespełna 27 -letnią kobietą, matką i teraz czuję się super i zauważam też, że się podobam mężczyznom. Nie tylko mojemu mężowi. Słyszę komplementy, dostaję propozycje umówienia się... Myślę, że kobiecy wygląd zależy od samopoczucia kobiety, a do tego wiek ma znaczenie drugorzędne...

Gość w3344ee
wiele kobiet pieknieje z wiekiem ja tez wygladam lepiej niz za czasow licelanuch..a mam 28

Gość Toss_and_Turn
ja mam prawie 23, wyglądam duuuuuuuuuuuuużo ładniej, niż w liceum mając te 17-19.

Gość speczjalist
na pewno po 20 roku zycia...jako nastolatka bylam paskudna. i rzeczywiscie wieksza pewnosc siebie, wieksze poczucie kobiecosci wplywa na to jak reaguja na nas mezczyzni

Gość kawan
najlepszy 20-25 25-30 też super powyżej 30 chujnia człowiek przestaje już marzyć robi sie powazny i ogólnie organizm zaczyna sie sypać ,cieżej utrzymać forme ,fizyczna z człowieka nie bije już młodość i blask,nie ma już tego powera. Odczułem to dośc mocno po przekroczeniu 30-31 ki teraz mam 33 Nie ma wielkiej tragedii ale róznica jest jednak spora.

Gość kobiet im starsza tym ma
większe poczucie własnej wartości.Teraz mam 28 lat i czuję sie pewniej,silniej,lepiej niż jako zahukana 20 latka:o

Gość dzentelmen666
18 - 29 - Kobiety młode - Lisice 30 - 39 - Kobiety w Idealne - Wilczyce 40 - ... - Kobiety dojrzałe - Lwice

Gość 30 latek trafił tu przypadkiem
Na takich forach większość to gówniarze, więc to pytanie nie znajdzie właściwej odpowiedzi. Dla gimbusa 25 to stara, bo tyle ma jego pani w szkole.

Gość Młoda rura
"Stara ruro" jak dbasz, tak masz!

Gość gość
15-19

Gość gość
18-24

Gość gość1123
jestem z rocznika 90 i jak obserwuje swoje rowiesniczki to szczyt urody i dobra figura byly miedzy 20-25 pozniej powychodzily za maz, wiekszosc z nich sie zapuscila, sciela wlosy, przytyla, przestala dbac o ubior jak wczesniej, ogolnie twarze juz nie sa tak dziewczece i swieze jak wczesniej. sporo z nich przytloczylo 'dorosle' zycie; praca, dom, dziecko, stres itd. a w jakim wieku kobieta czuje sie najlepiej ? tego nie wiem, mi jako facetowi najbardziej sie podobaly w przedziale 20-25

Gość gość
Ja dopiero ładniej zaczęłam wyglądać tuż przed 30. Zrobiłam się pewniejsza siebie, a to dużo daje. Mam gładką cerę, wcześniej długo miałam trądzik a potem blizny po nim. Przykrywalam to fluidem i nie było widać, ale sama się z tym źle czułam. Teraz nakładam dużo mniej makijażu i wyglądam lepiej. Mam większe powodzenie, zarówno u starszych jak i młodszych facetów, co czasem bywa irytujące ;) bo jestem singlieka z wyboru .

Gość Manngość
Nie ma dla mnie reguly czy kobieta ma 20 czy 60 lat bo duzo kobiet ma w sobie cos ze sprawia ze sa atrakcyjne

Gość gość
Do 35 lat. Jednak najwięcej pięknych dziewczyn, które widziałem to dziewczyny w wieku ok. 20 lat.