Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfd

przyjaźńdziewczyna - chłopak????

Polecane posty

Gość dfd

Ostatnio zaprzyjaźniłam się z kolegą z roku./ Zawsze mieliśmy dobry kontakt, ale ostatnio jest o wiele lepszy. Ja o zaw2sze traktuje jak dobrego kumpla przyjaciela, on wie że mam chłopaka z którym jestem długo. Ale ostatnio mam wrażenie że on ma nadzieję na coś więcej. Jak mieliśmy eegzaminy dawałam mu notatki czy w czymś pomagałąm kilka razy mi popwiedział mi że mnie kocha ja to odbierałąm to wszystko jako żart i też sobie żartowałam w odpowiezdziach że ja go też. Ale teraz boję się że on jednak mówił serio a nie chcę stracic takiego dobrego kumpla. Przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną chyba istnieć nie może... Miałam też dobrego przyjaciela ale w końcu okazało się że on czuje do mnie coś więcej niż przyjaźń i wszystko się między nami popsóło straciłam przyjaciela :( nie chcę kolejny raz stracić przyjaciela proszę poradźcie mi co mam zrobić

Gość julkacnc
siemka wiesz ja ci tak napisze 2 lata przyjaźnie sie z kumpel i jest oka mowią ze nie istnieje cos takeigo ale jednak istnieje zastanów sie o przyjacielu wiesz wszystko znasz każda wade i zalete i musisz je tolerowac jak masz faceta to nie musisz sie godzic na wszystko bo to facet a nie przyjaciel:)

jak masz faceta to nie musisz sie godzic na wszystko bo to facet a nie przyjaciel" julka ale zauważ ze ten przyjaciel dązy do czegos wiecej niz tylko przyjazn ... nie zuwazyłas tego ? autorka podoba sie przyjacielowi :) ... i przyjaciel bedzie robił wszystko by byc coraz blizej jej ...