Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapodle

Jaki fason? doradźcie kobiety, bo nie wiem

Polecane posty

Gość zapodle

Proszę o radę. Nie chcę abyście szukali mi sukni tylko powiedzieli w jakim fasonie najlepiej będę się prezentowała. Mniej więcej żebyście opisali lub wkleili zdjęcie. Mam 174cm ważę 70kg mam wcięcie w talii i ogólnie szczupłą talie 65cm problemem są masuwne uda i szerokie biodra małe piersi dodam, że ręce i twarz mam szczupłą Jeszcze nic nie mierzyłam chciałam przejrzeć mniej więcej internet;) ale nie wiem w zym bym dobrze wyglądała napewno nie w syrenkach to wiem. Nie chce wyglądać jak jakas bidulka, ale tez nie chce przesady. Proszę o rady!:)

Gość czyli musi być
taka, która zamaskuje nogi. Klasyczna litera A, albo beza - jak masz szczupła taklię, będzie ładnie wyglądała. Przy masywnych nogach, trzeba optycznie powiększyc ramiona, wiec albo całkiem odkryte, albo dekolt w łódkę, półkole (na pewno nie w literę V).

Gość tym razem bez
powinnas miec klasyczny gorset i rozkloszowany dol - ukryje mankamenty, podresli wciecie w talii i ukryje biodra

Gość zapodle
I takie modele własnie najbardziej mi się podobają. Będę szukać jak znajdę wkleję link do oceny:)

albo litera A albo rybka,dopasowana w talii, bo wbrew pozorom do takiej sukni nie trzeba byc szczupłym,a miec wąska talie i szerokie biodra. no i pytanie jaką figure mapan młody, bezą mozesz go przycmic, poza tym ryzyo jest takie,ze bedzie widac suknie, nie ciebie ;)