Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszynista

Wagon pospieszny 25-35 lat.

Polecane posty

dobra,jestem, gdzies zgubilam pomaranczowego, ale musze skoczyc razem z leniwcem:) bo przez to picie w pociagach wywala mnie z pracy:p bawcie sie dobrze mili podrozni, moze uda mi sie wskoczyc niedlugo:p Zdrowko:)

matko leniwiec upijasz sie na smutasa??? tak nie wolno:D zmien trunek:) z drugiej strony mozna poprosic maszyniste, zeby sie zatrzymal na sekundke, wysiadziemy i juz:p

nieeee----skaczę...a mój duch powróci do was za kilka godzin :D p.s. spadam już z pracy---szefostwo pozwoliło mi już zacząć weekend :D dobrej zabawy

Gość Jaś Fasola
ochoooo, chyba wszyscy wyskoczyli, ja pierdolę reszta wódy dla mnie

Ty się Jasiu tak nie ciesz, bo JA się dosiadam. Znajdzie się wolna miejscówa dla shelmy?

Gość Jaś Fasola
to kto polewa?

lej fasola nie marudz tak na marginesie to wam powiem, że na wszystkich imprezach jak polewam to zaczynam od siebie i wszyscy mają polewkę, ale się już przyzwyczaili, że ze mnie taki samolub :p :D

Uznaję zielona gęś po Twoim wynurzeniu, że z Ciebie gorsza szelma ode mnie. Od siebie polewać? Ja zaczynam zawsze od najgorszej ofermy przy stole:)

Jestem spowrotem. Wsiadlam wlasnie na stacji \"Mega Kac\". Wczoraj tak sobie dogodzilam szampanem z campari na rozpoczecie weekendu,ze dzis to ja wam moge polewac ale do ust nic nie wezme :D:D

maleeeenstwo, szampan z campari? Nie wyobrażam, ale campari z sokiem z pomarańczy to jest pychota. Pijesz, nie czujesz, a potem nie możesz wstać.A przede mną dziś imprezka...Więc jutro nie zajrzę z pewnością.

kobieto, to sie robi tak, kieliszek "aperol"-podobny do campari w smaku, kieliszek wody gazowanej i uzupelniasz slodkim szampanem. I kac gwarantowany:):)