Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Widzicie 2 kreske?

Polecane posty

Gość ftgyu
Hmmmm jest ledwo widoczna ale jest !! Jak długie masz cykle ??? Bo jeśli co ok. 28-30 dni a dziś jest 40 dzień to kreseczka jest za słaba... No ale jeśli zrobiłabyś z porannego moczu to byłaby wyraźniejsza...najlepiej będzie jak powtórzysz test jutro lub pojutrze z pierwszego porannego moczu.

A czy sytuacja, z ewentualnym ojcem, jestaż tak zła. A jak będzie dziecko, to nie zamirzacie sie pogodzić??? Sory za wścibskość , jak nie chcesz to nie odpowiadaj>

Gość wertyuioplkmjnbv
ja nie widzę !!! ni hu hu ;P

No jak nie widać, jak się powiększy zdjecie to widać nie jest może ona jakoś bardzo wyraźna ale jest. Korrrba no to trochę teraz stresów masz, ale jakby co - wyszło, że będzie dziecko to raczej musicie jakoś ze sobą się porozumieć dla dobra dziecka.

Ninam, jesli okaze sie ze to faktycznie ciaza to napewno bede musiala mu o tym powiedziec, innej rady nie ma. Co on z tym zrobi to jego problem. Ja jestem negatywnie do niego nastawiona. Zbyt wiele wycierpialam psychicznie przez niego.

Sorki nie znam Twojej sytuacji, więc się nie wypowiadam, ale trzymam kciuki żeby wyszło z ciążą tak jak Ty chcesz.

Gość Asia1111
A jaki test zrobiłaś ja byłam 2 dni po terminie i zrobiłam quik view czy coś takiego i wyszły super wyraźne 2 kreski a test robiłam popołudniu

Pisz co u Ciebie, ja jutro zajrzę bo jestem ciekawa co Ci z tego wyjdzie. Teraz uciekam bo już kończę pracę, ale odezwę się jutro. Podziwiam Cię, że pomimo sytuacji w jakiej jesteś nie załamujesz się i nie użalasz nad sobą tylko zachowujesz stoicki spokój.

Gość po spodziewanej
miesiaczce powinna byc gruba krecha

Gość operaz
mnie tez się wydaje że ta kreska tyle dni po spodziewanej miesiączce powinna być znacznie grubsza.

Gość jojoojjjj
niema kreski - też się tak wpatrywałam że może jest ostatnio ale niema i tyle

Korrrba witaj!!!! Ja już w pracy, więc pytam co tam u Ciebie????

Witam ninam! Testu dzisiaj nie zrobiłam i już chyba robić nie będę. Nie będę się z nimi męczyć. Pójdę po prostu na badanie krwi. Miesiączki nadal nie ma. Zresztą teraz nawet jak będzie to i tak będę musiała dalej sprawdzać czy ciąża jest czy nie ma. bo ostatni raz kiedy się kochałam to połtorej tygodnia temu, prawie dwa, w dniu spodziewanej miesiączki ;)

Gość Stokrotka...
W/g mnie nie jesteś w ciąży.Jeśli test robiłaś po tylu dniach po spodziewanej miesiączce to gdybyś była w ciąży to kreska byłaby bardzo widoczna.Pozdrawiam!

Gość kaskaaa214365
wedlug mnie tez nie ma ciazy bo nie ma drugiej kreski

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbjj
ja tez tak mialam , nawet kilka razy i nic