Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta pani tego pana chce

Jak nie staracic fajnego faceta, no JAKKKKK??

Polecane posty

Witam wszytkich potrzebuje, pomocy jak nie Wy to już chyba nikt inny. Mam 19 lat i od prawie 3 miesięcy jestem ze wspaniałym chłopakiem, zanmy się już od lat, jest odemnie o 4 lata starszy i ma na imie Wojtek. Zawsze mieliśmy wspólne temty, znajomych, pasje, bardzo go kocham, ale boje się, ze mogę stracic. Ja jestem dziewczyną puszystą (87 kg i 170 cm wzrostu) mimo to uprawiam sport i jest to nasza wspólna pasja. Mój wybranek jest wyskokim i wysporotwanym brunetem, bardzo przystojnym, wiem, ze niektóre pseudo koleżanki dziwa sie jak to możliwe, zę taki koleś chodzi z taką grubą dziewczyną jak ja, ale mi to nie przeszkadza. Jesteśmy ze sobą coraz blizej przytulamy się, całujemy, Wojtek często chce dodatykac, mojego brzucha, piersi i pupy, ale ja sie okropnie peszę, niechce zeby dotykał mnie w tych miejscach, bo mam wydatne pośladki i lepiej, zeby ich nie widział. Boję sie ze sie zrazi do mnie i mnie zostawi. Doradzcie prosze co zrobi?

Kochana, najpierw to Ty sie musisz przyzwyczaic do swojego ciala, zaakceptowac go takim jakim jest :) skoro taki facet Cie wybral to musi to o czyms swiadczyc, i pewnie nie przeszkadza mu to ze troche tłuszczyku Ci sie wylewa ;) sa faceci ktorym sie to poprostu podoba pozwol mu na takie pieszczoty jestem pewna ze nie pozałujesz

Gość sennie szczesliwa
moze sie to wyadawac glupia rada, ale powinnas byc pewna siebie, nie oddawaj tz mu calego swojego swiata, facet bedzie szalal za Toba, jesli Ty bedziesz sie czula dobrze nie tylko z nim, ale i bez niego. a co do wygladu, to przejdz na diete, cwicz dalej i powodzenia:)

Wierz mi dziewczyno że on doskonale wie jak Ty wyglądasz i jeśli chce Cię dotykać to nie masz się czego wstydzić i nie musisz sie peszyć - on Cię akceptuje i wyluzuj bo jak przez swoje durne kompleksy będziesz sie od niego izolować to on faktycznie poszuka innej :)

Gość myślę że to zależy od
Dziewczyno!!! Mężczyźni to wzrokowcy. Uwierz mi, że on dokładnie wie jak wyglądasz i TO AKCEPTUJE!!!! To nie jest tak, że Ty coś przed nim ukywasz. Musisz się mu poprostu podobać, dlatego pragnie Twojej bliskości. Jesli Twoje opory to tylko wstyd, a nie np. czujesz, że to jeszcze za wcześnie w waszej relacji, to nie myśl o tym w ten sposób. Wiem co mówię, przeżyłam już trochę więcej. Też miewałam różne myśli, a teraz zaczynam myśleć racjonalnie... Mam 27 lat i nareszcie zaczynam mądrzeć;) Nikt nie zmusza tego faceta, żeby z Tobą był, żeby lubił Ciebie i Twoje towarzystwo. On tego chce, więc niczym się nie martw i zapomnij o kompleksach!!!

Nie jest to takie łatwe, poprostu insytnktownie sie zrywam z łóżka w takiej sytuacji. I jest mi głupio bo ja uwielbiam go dotykac, on sam nie jest kruszynką ma 190 cm i ok 115 kg, ale jest umięśniony bo dużo cwiczy na siłowni, czuje sie przy nim bezpiecznie i aktrakcyjnie jak gdzies jesteśmy, bo wyglądamy, proporcjonalnie:) ale jakoś nie moge sie przyzwyczaic do jego dotyku. Teraz zawsze przed spotkaniem coś kombinuje, żeby nie byc w domu, tylko gdzieś do ludzi isc, a on twierdzi, zę chcę pobuc ze mną sam na sam, moja przyjaciółka twierdzi, ze może on chciałby sie ze mną kochac, a ja jestem dziewicą i nie wiem co sobie o tym pomysli:( Jeszce o tym nie rzomawialiśmy. Na codzień jeste pewna siebie, a gdy jesteśmy sam na sam tracę tą pewnośc, czy to normalne?

dzieki za odzew, on często mi mówi, ze w towarzystwie jestem pewna siebie, odważna, lubie czasem komuś dociąg, ale też umiem śmiac sie z siebie, ale kiedy jestem z nim trace te umiejętnosci, czasem mam wrażenie, że on myśli, że to jego wina. Chłopak nigdy nie dał mi do zrozumienia, ze coś jest ze mną nie tak, ale to siedzi gdzieś w mojej głowie.

Gość przydało by sie żeby tu jakis
facet zaglądnoł, mozę podzieli sie swoimi uwagami. a Twój problem jest poważny, chodzi tu o KOMPLEKSY

Hey dziewczyny znowu ja. Umówiliśmy sie dziś na 2O bo mam chatę wolną:) przepraszam,z ę wam tak głowę zawracam. Jak myslicie czy powinnam mu jakoś wynagrodzic, te moje ostatnie zachowanie, tak mi doradza moja przyjaciółka, ale wolalabym sie jeszcze kogoś zapyatc o zadnie, bo ona słynie z tego, zę jest bardzo bezpośrednia, no i Wojtek jej nie lubi za bardzo, wiec co myslcie?