Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tego dosc

moja kolezanka ma nadwage ...

Polecane posty

Gość mam tego dosc

A ciagle chodzi usmiechtnieta, zadowolona z zycia i wesola. Ma zajebistego faceta, ciagle gdzies wychodzi, ludzie chetnie ja zapraszaja. Nie odmawia sobie zadnego jedzenia jesli ma ochote. Ja sie poce cwiczac, odmawiam sobie roznych przyjemnosci zeby jakos wygladac a ona zgranioa co najlepsze z zycia. Dzisiaj przelala sie czara goryczy. Facet, ktory mi sie podoba, powiedzial mi w zaufania, ze ... moja przyjaciolka to swietna babka i kazdy chcialby miec taka dziewzczyne. Kurde, czy to znaczy, ze nie ma sensu sie starac dobrze wygladac tylko lepiej wpierniczac lody bo ludzie wola jak sie ciagle usmiechasz, chociaz ten usmiech jest na tlustej twarzy?

Gość nie ma zasady roznie
to w zyciu bywa.

Gość ebambiiiiiiii
ty sie lepiej zastanów dlaczego ciebie nikt nie lubi. jeżeli jesteś wiecznie naburmuszoną babą bez cienia uśmiechu to nie obwiniaj innych o własne problemy.

Gość ludzik123
w koncu doszlas do wlasciwych wnioskow... bo po co byc z uszczypliwym nieprzyjemnym wieszakiem jak mozna z usmiechnietym promieniejacym zarazajacym entuzjazmem pulchniaczkiem

Gość 1234567........
no no ale złośliwa jesteś ech co za ludzie daj sobie powiedzieć że są gusta i guściki i są faceci którzy preferują puszyste partnerki no i pamiętaj że wygląd to nie wszytko co z tego że dziewczyna na figurę modelki jak zadziera nosa ciągle chodzi zła i ma pretensje do całego świata .....strach się do takiej odezwać a co dopiero coś więcej więcej tolerancji i optymizmu moja droga no i uśmiechu żyj i daj żyć innym :)

Gość qwas
jesli lubisz i akceptujesz siebie to i inni to robią. Taka prawda.

Gość mam tego dosc
Nie, nie, nie i jeszcze raz wielkie nie. To niemozliwe.Ja tez sie usmiecham, wychodze, jak patrze w lusterko to jest zadowolona. Jabym wazyla tyle co ona to chyba bym ze wstydu siedziala w domu. Aona co? Tu wyjdzie na lody, tal kolega na piwo zaprosi, tu kolezanki biora ja do kina, jak gdzies wychodzimy to cala uwaga skupia sie na niej a przeciez dookola siedza super fajne laski !

Gość żadna zazdrość
poprostu tego posta pisze gruba tłusta dziewczyna, która zamiast wziąć się za siebie to siedzi na kafe i sama sobie wmawia, że jest fajna :P

Gość 1234567........
widzę że zieje od Ciebie jadem więc ja się wycofuje z dyskusji i zastanów się moja droga nad sobą pozdrawiam

Gość mam tego dosc
Jaki jad, jaki jad ! Wszystkie tu wypisujecie, ze wam zle z nadwaga, dziewczyny placza, ze maja 51 cm w udzie chcialaby miec 49, niektore odchudzaja sie 55 kilo na 49 a ona wazy duzo powyzej a i tak jest ciagme zadowolona. Wiec skad to sie bierze. Z jedzenia? No bo chyba nie z tuszy?

Gość bosanoga
ja pierdziuuuuu kobieta czerpie przyjemnośc z innych rzeczy a nie z tego jak wygląda a Ty nie możesz przeboleć że ona jest lubiana bo pewnie ma podejście do ludzi, jest miła, z każdym pogada itd. Ty za to jesteś zazdrośnicą obrabiającą ludziom dupska za ich plecami.

lepszy usmiech na tlustej twarzy niz tlusta twarz wykrzywiona grymasem i ziejaca jadem dziewczyny tu maja racje, trudno ona jest szczupla a Ty nie i ona je co chce a Ty musisz cwiczyc, bywa zmien podejscie to ludzie zaczna Cie inaczej postrzegac

Gość 1234567........
to się bierze z radości życia.... z charakteru i tego że ma wokół siebie przyjaciół na których może liczyć a oni mogą liczyć na nią czy to tak trudno zrozumieć nie dla wszystkich kobiet najważniejszym celem w życiu jest dążenie do super wagi i nie planują popełnić samobójstwa bo mają tych kg za dużo

Gość mam tego dosc
Ale to ona ma nadwage a nie ja !

Dziewczyno, zamiast się zastanawiać nad sukcesem innych, kuj własny sukces. Pamiętaj: inni widzą to, co chcesz im pokazać. To nie kwesta wyglądu, lecz kwestia podejścia. Ludzie są świetnymi obserwatorami. Bierz przykład z koleżanki i czerp z życia garściami a nie na Kafe szukasz odpowiedzi na dręczące ludzkość pytanie: jaki jest sens życia. Powodzenia!

Gość mam tego dosc
Ja sie pytam jak to mozliwe, ze wy tu wszystkie odchudzacie sie jak szalone bo wam nadwaga utrudnia zycia, rujnuje sprawy towarzyskie i milosne, wpadacie w depresje z powodu jednego centymetra wiecej w udzie a ona wciaz cieszy sie zyciem. Nie moge tego pojac bo jak moja waga wzrasta do 55 przy 170 wzrostu to czuje sie gruba i nieatracyjna.

no nie dziwie sie mie jak do 55 wzrasta przy 170 tez jestem zla, ale to tylko waga, tylko dieta ja nie mam opsesji wiec nie pozwole, zeby to kierowalo moim zycie, wez zacznij sport uprawiac, np popbegaj z 10 -12 km na poczatek i jak dostaniesz przyplywu endorfiny to Ci sie humor poprawi :) mnie pomaga :) a skoro ta kolezanka i jej dobry humor tak bardzo Cie draznia, to moze sie z nia nie spotykaj, po co sie meczyc ;) ide jesc kalafiora

Kochana, a kto Ci powiedział, że nasze życie towarzyskie, intymne czy miłosne jest gorsze od Twojego? Sądząc po Twoich wypowiedziach uważam, że my więcej czerpiemy z życia - nie zastanawiamy się nad szczęściem innych, tylko kreujemy własne, na przykład przed odchudzanie. Żyjesz stereotypami. Swój żal wylewasz tutaj. Sama nie wiem czy chcesz nas obrazić celowo, bo jesteś pełna kompleksów, czy robisz to nienaumyślnie bo jesteś niedojrzała.

Gość hehehehe hehe
a co zal ci pewnie dupe sciska ze ona je lody a ty na wiecznej diecie i ich nie mozesz jesc????tak???zalosna jestes kobieto!

Gość hehehehe hehe
faceci lubia szczuple kobiety to fakt!ale kiedy widza grubaske wesola i zadowolona z zycia to zblizaja sie do niej chocby przez jedzenie lodow-bo chudzielec nie zje przeciez (przyp.wieczna dieta) a potem odkrywaja w niej jej dusze,poczucie humoru itd.jednym slowem charakter! sama mowisz ze jestes szczupla ale zazdrosc az kipi w tobie.popracuj lepeij nad swoim charakterem panienko!

Gość mam tego dosc
Ale przeciez to mozna wyczyc na wiekszosc topikow "musze schudnac bo ..." imilion powodow, od wbicia sie w wymarzone ciuchy po zdobycie wymarzonego faceta. Nie mowie, ze u kazdej tak jest ale wystarczy poczytac. Ja sama przezywam jak mi waga wzrosnie a ona sie nie przejmuje. I nie chce was obrazic tylko sie pytam jak to mozliwe !!

Gość 1234567........
dlaczego uważasz że my tutaj wszystkie jesteśmy podobne do Ciebie hmmmm ? w życiu nie wpadłam w depresję ze powodu paru kg więcej ...nigdy przez to nie ucierpiało moje życie intymne uczuciowe czy towarzyskie dziewczyno zastanów się co Ty wypisujesz

1234567........, popieram :-) mam tego dosc, chyba nie czytasz uważnie: już Ci parę osób napisało co sprawia, że Twoja koleżanka ma większe powodzenie, niż Ty. Jest zadowolona z siebie, potrafi wyjść poza sztywne ramy i cieszyć się życiem. Powiedz jaką ona ma nadwagę. Jeżeli potrafi samodzielnie zawiązać sznurówki w butach i może chodzić bez zadyszki, to może cieszyć się tym, co życie oferuje. Co więcej: cieszy się! Ponadto uderzająca rzecz: skoro- w Twoim mniemaniu - bardziej zasługujesz na to szczęście, to czemu siedzisz na forum o odchudzaniu, zamiast wyjść na piwo z jakimś chłopakiem?