Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SharonTakMamNaImie

objawy ciąży

Polecane posty

Gość SharonTakMamNaImie

po ilu dniach moga nastapic objawy ciąży? :(

Gość SharonTakMamNaImie
prosze o pomoc...

Gość najwczesniejszym objawem
jest brak miesiączki. Wcześniej nie ma ŻADNYCH

Gość przyszła mamusinka
Kochana u każdej jest inaczej, ja miałam pamiętam od 2 tyg-tzn od zapłodnienia straszną wysypkę na twarzy-ale nie wiem czy to był objaw ciąży-tak sobie teraz te krosty tłumaczę, a takie konkretne objawy to dopiero w czasie kiedy miałąm dostać okres, straszny ból jajników, jak na okres, ale taki chyba mocniejszy-przeszywający aż do pleców, no i oczywiście piersi... oj bolały jak nic, nawet zakładanie stanika było bolesne, nie mówię już o skompym plamieniu zamiast krawienia. To chyba wszystko??!!

Gość SharonTakMamNaImie
mam dostac okres 29 czerwca. ale nie bola mnie piersi tak jak z przed miesiaca... nie mam zadnych objawoow miesiaczki. PPryszczy dostalam to fakt. bolało mnie podbrzusze ale wydaje mi sie to pzez owulacje.. kocham sie tylko z zabezpieczeniem. Nie pękła nam gumka bo sprawdzalismy. JAde jeszcze do Bułgarii znowu zmiana klimatu. Ja chyba umre ze stresu...

u mnie pierwszym objawem bylo jedno dniowe plamienie ( krew i śluz) w dniu zagniezdzenia rozmawiałam z lekarzem i czasami to występuje u kobiety. u mnie to bylo w 18 dniu cyklu

u mnie objawy wystąpiły już jakiś tydzień po zapłodnieniu, a było to odrzucenie od papierosów i alkoholu. Bardziej fizjologiczne objawy to po około 3-4 tygodniach.

Gość SharonTakMamNaImie
ja nie mam zadnych plamien. Piersi odziwo mnie tez nie bola... tylko podbrzusze bolało. Śluz mam taki przezroczysty ciągnący sie. kurcze boje sie..

Gość SharonTakMamNaImie
jak mowilam kochamy sie w prezerwatywie. Ale jednego dnia po stosunku poszlismy razem do wanny ;] umylismy sie. wiec penis był czysty. Chcielismy zobaczyc jak to jest ebz prezerwatywy wiec mi wlozyl ale doslownie na 2 sekundy i jeszcze nie całego. Wiem zachowalam sie jak gówniara. ale przeciez przez takie cos sie w ciaze nie zajdzie prawdA? skoro wytrysku nie bylo a penis byl czysty bo dopiero go wymył...

Gość SharonTakMamNaImie
a co powiesz na to co wyzej napisalam?

Gość SharonTakMamNaImie
ufff kamien z serca ale i tak bedzie to stresujacy miesiac dla mnie bo jade do Bułgarii i bedzie zmiana klimatu... moze sie spoźnic... ehh

Gość SharonTakMamNaImie
byłam dziś z chłopakiem bylo super a po jakims czasie zaczęłam sie robić zmierzła... :/ do takiego stopnia ze sie popłakałam :| nawet nie mialam powodu! dlaczego tak? czyzby te napiecie przedmiesiączkowe? nigdy tak nie mialam...

Gość SharonTakMamNaImie
dziewczynki :(

Gość Zuzia666
Tez tak mialam jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem... Plakalm z byle powodu;/ Pierwsze objawy mialam w ok. 4,5 tyg. bardzo zmeczona bylam, duzo spalam chciaz w ogole duzo spie;) i moglam jesc i jesc;) czyli nic takiego;) za to w 6 mialam powiekszone i co dziwne gorace piersi;/ to mnie zaniepokoilo, zrobilam test, wyszedl pozytywny na drugi dzien poszlam do lekarza i okazalo sie ze jestem w 6 tygodniu... Teraz jest 13 i niestety zaczely sie wymioty i kompletnie stracilam apetyt;/