Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kariNa.

jak wytłumaczyć natrętnemu kolesiowi...

Polecane posty

Gość kariNa.

...że nie możemy być razem? jest natrętny.. buja sie we mnie. ostatnio wieczorem szłam ze swoim chłopakiem, a tu nagle wyskakuje jakiś kolo z pięściami do mojego chł. Patrze, a to własnie ten natręt! nie wiedziałam co robić, złapałam go za ręce i zaczełam mu tłumaczyć, że jakis nienormalny jest... dłuugo to trwało, ale w końcu poszedł sobie, a ja czuje sie winna. ale nadal do mnie wypisuje itp. nie wiem co robić, zadne argumenty nie pomogaja... :O

Gość kariNa.
ale on nie wiedział o co mu chodzi, a poza tym to był 1 dzień jak zaczeliśmy ze sobą chodzić...

Gość kariNa.
szlismy na spacer na randce przez park. i on mnie na loda zaprosil więc ja mu w tym parku rozpiełam rozporek a on , że mu chodziło o deser lodowy w kawiarence. nie moge już z nim , nie bedzie z nas para!

Gość kariNa.
15:12 podszyw.

tym bardziej powinien sie nawalać, idzie z dziewczyna a tu jakis gostek z piąchami wyskakuje, no to jeb i po sprawie.niezaimponowałby mi taki facet. a co do natręta to kiepska sprawa,ja mam takich kilku...bleeee.tłumaczenie nic nie da.olewaj do skutku.póxniej oczywiście zrobi z ciebie wredną suke ale miej to w dupie

Gość kariNa.
yh.. nie rozumiesz, on był gotowy mu oddać, ale nie pozwoliłam.

Gość kariNa.
on jest biedny i nie jest zbyt przystojny. a ja planuje zostać modelką. już mnie nawet chłopcy na osiedlu tak nazywają

Gość kariNa.
marne podszywy :)

Gość kariNa.
podszywaczu marny nie trafiłes! nazywają mnie na osiedlu - ciągutka. dlaczego nie wiem

powiedz jemu aby się od ciebie odczepił a jak będzie ciebie nękać to możesz z tym iść na policję

Gość KariNa.
noo,, bez przesady, nie będe szła z tym na policję... a żeby się odczepił to mu tysiąc razy mówiłam.