Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaAGA

czy to normalne?

Polecane posty

Gość gagaAGA

żeby facet chciał być z 10lat młodsza od siebie laska z miłości? moze macie takich znajomych lub jestescie w podobnej sytuacji? jestem z chłopakiek który ma 28lat a ja 18. moze on tylko leci na moje ciało a pozniej zostawi?? Dodam ze jestem dziewica i rozmawialismy o rozpoczeciu wspolzycia. jestesmy ze soba 2miesiace

Gość jejifi
Na bank leci na twój tyłek i nic wiecej, daj mu dupy a za miesiac pewnie cie zostawi dla nastepnej naiwnej

Gość jejifido negatywna ja
to nienormalne że facet po 2 miesiacach juz słyszy ze moze dostać od niej seks a do tego jest dziewica. Taki facet nie bedzie powaznie myslal o 10lat mlodszej panience. pewnie jest jego kochanka tylko a jej wmawia ze laska jedyna

autorze poprzedniej wiadomosci --> oceniasz czlowieka ktorego nie znasz i pewnie nawet na oczy nie widziales/las, wiec skad ta pewnosc jak sie zachowa? czyzby ciebie ktos podobnie potraktowal ze sie tak wypowiadasz? autorka pyta,jak dobrze rozumiem, czy normalna jest milosc miedzy ludzmi rozniacymi sie wiekiem ok. 10 lat, odpowiadam,ze normalna, bo milosc lat nie wybiera :)

osobiscie mam podobna sytuacje, różnica wynosi 12 lat,czasami owszem zastanawiam sie czy to nie duzo,ale tylko w kontekscie jak otoczenie to odbierze,mimo wszystko mysle, ze dla szczescia dwojga ludzi zdanie otoczenia ma najmniejsze znaczenie :)

dziewczyno masz dopiero 18 lat i nie powinnaś się zmuszać do seksu z nim. jeśli nie chcesz uprawiać seksu to nie rób tego a jeśli on zacznie mówić że go nie kochasz bo nie chcesz mu dać to znaczy że chce ciebie tylko przelecieć

Gość gagaAGA
Nie zmusza mnie do seksu i nie namawia tylko poprostu boje sie ze jest ze mna tylko ze względyu na to że chce sie z nim za jakis czas zacząć kochać. On mówi że poczeka ale jednocześnie gdy jestesmy sami rozbiera i sprawia że ledwo powstrzymuję się by nie posunąć się dalej

Gość do negatywna ja
Ja wiem że normalna jest miłość z taka róznica wieku ale załozycielka tematu wyraznie pisze ze jest młoda, jest dziewica i jest z facetem krótko, więc on tutaj prawie na pewno liczy na zaliczenie młodej dziewicy. Faceci w tym wieku rzadko kiedy maja taka okazje