Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka Opolica

MAM TAKI PIERSCIONEK ZARECZTNOWY

Polecane posty

Gość Lilka Opolica
a i nie został kupiony na allegro wiec nie sugerujcie sie ceną, poprostu pokazuje wzrór. ładny?

Ładny, ale taki trochę ... biedny. Nie jak zaręczynowy. No chyba że masz z brylantami.

Gość Lady Beauty
szału nie ma:D:D:D

Gość Lilka Opolica
mi się bardzo podoba. jest skromny , dokładnie taki chciałam

Gość śliczny gratulacje

Gość Lilka Opolica
dlaczego nie zareczynowy. kazdy sie nadaje, rzecz gustu. nie mam z brylantami, z cyrkoniami

Gość ale jajajajaja
rzeczywiscie piekny

Gość mi sie podoba
gratulacje

Gość qqqrka
o kuzwaaa, plakac sie chce jak sie czyta wasze wypowiedzi : czemu nie brylanty, czemu taki biedny, za skromny...??? Ja dostalam pierscionek zareczynowy z jedna czerwona cyrkonia, warty jakies 70zl i jest dla mnie najpiekniejszy. Nigdy bym nie pomyslala ze biedny. Czytajac was wnioskowac mozna zescie materialistki jestescie, zeby tylko najdrozszy dostac, brylanty, najpiekniejszy, jajwiekszy.. Ja bym swojemu acetowi nawet nie pozwolila kupic takiego za 300zl, a ta kase wolalabym zeby przeznaczyl na cos pozyteczniejszego dla nas. ZAL mi was

Dlaczego niezaręczynowy? Bo w cenie 2 kolacji na mieście, albo jednej...

Gość makroekonomia
qqqrka. dokładnie ! te dziunie nie patrzą na wygląd pierścionka tylko na cenę ! powinny chodzić z metką , tylko żeby było wyraźnie widać ile karatow i ile kosztował. Co za pustota!!!

Gość makroekonomia
a co do pierścionka , bardzo ładny, delikatny, chociaż ja osobiście wolę białe zloto, ważnie ,ze auyorce sie podoba ! gratuluję zareczyn i życzę udanego zwiazku, bo to jest ważniejsze niż jakies świecidełko, ktore jest tylko symbolem.

Gość Lilka Opolica
taki chciałam bo pokazałam mojemu narzeczonemu kilka jakie mi się podobają i pozniej taki kupił, jest sliczny:) nie sprowokujesz mnie:P

Gość Lilka Opolica
brylantu nie widać, bo to cyrkonie:P

Jeśli sama taki chciałaś to ok :) Ale jak by mój facet właśnie taki wybrał... to trochę bym się bała że będzie mi w przyszłości na wszystko skąpił :P I nie wyzywać mnie tu od pustaków!!! :P:P:P

Gość makroekonomia
no jesli chcesz byc na utrzymaniu faceta to ok,. Ja nie przywiazuję wagi do tego , ile kosztował moj pierscionek bo jesli bede chciała sobie coś kupic to zrobię to sama ,nie oglądajac się na mojego faceta.

Gość nie roizumiem lily
lilus moj facet kupil mi pierscionek ktory sama mu pokazalam ze mi sie podoba nie wiedzac ile kosztuje:) a kosztowal niecale 200 zl i narzeczony na nic mi nie skapi, co chce to mam wystarczy ze powiem mimo ze mowie ze kupie sobie sama bo mam kase:) wiec nie rozumiem twojego rozumowania:)

Nie chcę być na utrzymaniu faceta. Jestem zdania, że każdy powinien pracować na siebie. Ale po prostu bałabym się , że facet bardzo oszczędza pieniądze. A to też nie jest dobra rzecz, bo jak np. chciałabym sobie kupić buty za 300 zł, a on by mi zabronił? Bo po co jak można kupić za 30... Lepiej oszczędzać

Ale jak dziewczyna sama sobie wybierze pierścionek, sama taki chce to nie jest to nic złego :) Bo nie każda chce drogi, boi się że go zgubi i te sprawy.... Tylko według mnie nie jest za dobrze jeśli facet kupi sam z siebie taki tani... Bez konsultacji z dziewczyną. Ja bym była trochę zawiedziona mimo wszystko :P

Gość nie roizumiem lily
no ja wybralam sama nie wiedzac ile kosztuje i powiedzialam ze jak cos to tylko ten i zaden inny:D

Gość makroekonomia
hehe, ja nie konsultuję z facetem tego za ile mam kupic buty, to juz jakaś paranoja i w ogole ta Twoje teoria nt, pierścionka zareczynowego śmierdzi mi materializmem i nic na to nie poradze ,mimo tych dziwacznych teorii jakie do tego dorabiasz.

makroekonomia niech Ci będzie. Takie już mam myślenie :P