Zoneczka24 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 dziewczyny mam pytanie,czy ktoras z was pomimo tego ze byla w ciazy miala okres? ja kochalam sie z mezem w swoje dni plodne, dzien przed owulacja, lekarz powiedzial, ze mamy ogromne szanse na to, ze sie udalo. no ale dostalam okres, 3 dni wczesniej niz powinnam, ale byl. taki normalny byl przez 1,5 dnia, potem jeszcze przez jakies 5 dni dziwnie krwawilam, tak na brazowo.... teraz mija 6 tygodni odkad sie kochalismy, jestem senna, spie cale dnie, a kiedys potrafilam klasc sie o 2 w nocy i wstawac o 6 i byc rzezka jak skowronek. mam mieszane nastroje, chwile sie ciesze, a zaraz niewiadomo czemu zaczynam plakac.. jak biore w dlon piersi i lekko sciskam czuje ze jest cala trwarda w srodku, tak jak przed okresem, ale zwykle po @ to uczucie znika i piers jest \"miekka\"... czy wy mialyscie okres w ciazy?przynajmniej na poczatku?myslicie, ze to mozliwe, ze pomimo zajscia w ciaze mialam @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro jak twierdzisz miesiączk Napisano Czerwiec 24, 2009 była inna niz zawsze to czas najwyzszy zrobić test z apteki, albo z krwi i wtedy bedziesz wiedziała na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka13 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 moja kolezanka miala okres i myslala ze nie jest w ciąży az nagle zaslabla a na pogotowiu sie dowiedziala ze jest w 5 miesiacu ciaży !! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro jak twierdzisz miesiączk Napisano Czerwiec 24, 2009 uwielbiam takie teksty - do 5 miesiąca nie wiedziała że jest w ciąży i miała okres :( A w brzuch kopały ją kijanki albo ufoludki... Jeszcze trochę a okaże sie, że jak urodzi to się dowie, że jest w ciąży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka13 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 no nie wiem ja tam w tej ciazy nie bylam :D tez to dla mnie dziwne zeby nie wiedziec o ciaży ...... nie mam pojecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoneczka24 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 tzn byla taka jak zawsze przez 1,5 dnia. potem tak jak pisalam, pojawily sie brazowe plamy i czerwone i to wygladalo jak taka normalna krew a nie okresowa...po prostu zastanawiam sie na ile to prawdopodobne, ze moge byc w ciazy. a te inne objawy:sennosc, wahania nastroju, trwarde piersi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoneczka24 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobieto - wróżkami Napisano Czerwiec 24, 2009 nie jesteśmy. Albo test, albo ginekolog. A objawy senności mogą być przez pogodę również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneciuszka 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 Ostatnio było o tym, że dziewczyna trafiła do szpitala w 9 miesiącu ciąży bo ją brzuch bolała a ona nie miała pojęcia że ejst w ciąży i że rodzi więc wszystko możliwe jest.Krwawienie w ciąży raczej różni się od tego normalnego. I podejrzewam, że kobieta znajaca dobrze swoje ciało odróżni plamienie od okresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość good aunt Napisano Czerwiec 24, 2009 test :) w ciazy nie ma okresu tylko plamienie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach