Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxwWXX

Czy byscie sie opalaly na moim miejscu?

Polecane posty

Gość xxwWXX

ide 4 lipca na wesele i nie ejstem opalona bo pgoda do dupy zastanawiam sie czy isc do solarium czy sobie darowac bo bije sie z myslami

Gość palooooaamm22
ja bym nie szla do solarium po co? Czy to naprawde az tak korzystne?

Gość czarnnobreewa
ja tez mam cos takiego ze jak jest lato to mi zalezy na opaleniznei ale ja wole sie anturalnie opalic solarka beznadziejna jest

Gość wiiiikkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ja nie lubie patrzec na sztuczne laski z opalenozna z solarium

Gość dfgfdgdfgd
pare razy mozesz pojsc, przeciez nic CI się nie stanie:) tylko moglas wczesniej o tym pomyslec:P

Gość emilly.......
ja bym się nie opalała, lubię swoją "arystokratyczną bladość" :classic_cool::P a jeśli bardzo zależy Ci na opaleniźnie, zawsze możesz przecież wysmarować się samoopalaczem , przynajmniej nie zaszkodzisz swojej skórze :)

Kup sobie lepiej balsam brązujący, wyjdzie taniej i zdrowiej, ja np. polecam ten z Nivei. Tylko co 3 dzień muszę robić peeling, bo jak schodzi , to zostawia na skórze jaśniejsze i ciemniejsze miejsca, ale po peelingu jest ok. Ja z natury mam skórę tak bladą, że przezroczystą, używam tego balsamu, bo już nawet o białaczkę mnie posądzają.

Gość xxwWXX
wiem ze jak ze 3 razy pojde to tak abrdzo nie zaszkodzi ale szczerze mowiac neinawidze chodzic do soalrium te babska ktore sie pchaja tam mnie draznia a samoopalacz zostawia smugi moglam isc wczesneija le mialam nadzieje ze bedzie slonce

Gość emilly.......
jak w miarę uważnie rozsmarujesz, nie będzie żadnych smug...! polecam samoopalacze rossmannowskie, są tanie a naprawdę rewelacyjne! :D:D jak nie wierzysz, to zobacz recenzje na kwc wizażu :P

Gość csqsqsqsqsqsqqqs
ja tez nie znosze solarium jak mam isc to ejstem chora

Gość xxwWXX
mieszkam w malym miesice i nei ma Rossmana moze cos innego? A DOve?

Balsam! Ja uzywam z Nivei, bo jezeli smarujesz sie codziennie i np jednego dnia "krzywo" i smugi zrobisz, to nic sie nie stanie, bo ten balsam robi opalenizne stopniowo i to sie wyrówna:)

Gość a po jakim czasie ten
balsam powinien dać efekt? Bo już nie pamiętam. Od jakiegoś czasu, może dwa, trzy tygodnie, używam balsamu Lirene do jasnej karnacji (przeczytałam dobre recenzje na jakimś forum), ale albo jestem ślepa, albo on nie działa. Pociemniały mi tylko ręce, które i tak miałam opalone od słońca... Kilka lat temu używałam johnson&johnson i był fatalny, podobnie nie polecam garniera.

Gość emilly.......
heh, no szkoda, że nie masz rossmanna w pobliżu, bo ten samoopalacz jest naprawdę świetny :) Wg mnie wart przetestowania jest jeszcze samoopalacz w sprayu do twarzy i ciała z ekstraktem z kakaowca tropikalnego z Kolastyny

Gość emilly.......
a dove nie przypadł mi do gustu za bardzo

Z Nivei juz po 2-gim razie było ładnie, a potem coraz lepiej. Absolutni odradzam soraye! robi skórę w kolorze pomarańczowym. aha, polecam ten do ciemnej krnacji, bo do jasnej tez daje nieciekawy odcien Nivea. Wiec mimo cery Śnieżki używam Nivea do ciemnej karnacji :) Dodatkowo warto wiedziec, ze golenie nog maszynka i mocne tarcie naskórka podczas golenia, sciera opaloną skórę, dlatego przed goleniem robię peeling na całym ciele, aby efekt był równomierny, bez przebarwień :)

ja używam z Garnier skóra muśnięta słońcem i jestem bardzo zadowolona :) nie pozostawia plam tylko równomiernie się rozprowadza

Gość Karolina4345
a czemu nie? kto Ci każe iść na 20 minut, pojdz sobie na 8 minut jutro i 3 dni pozniej i bedziesz opalona akurat, bez przesady nie dostaniesz raka po tym jak pojdziesz 2 razy na solarium. Zalezy tez jaka masz karnacje.

mój 1 balsam brązujący był z zjaji,juz po kilku godzinach widac było efekt.Można przyspieszyć jak się 2 razy dziennie będziesz smarowała.Pelling obowiązkowo i będzie cacy :D