Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latoszka

Dziś słyszałam rozmowę facetów w pracy

Polecane posty

Gość latoszka

Szukałam coś w pomieszczeniu obok, które sąsiaduje z gabinetem szefa. Były 4 osoby, po głosie poznałam kto z firmy. Gabinet szefa okazał się bardzo akustyczny, wszytsko było słychać. Rozmawiali o kobietach, o stosunku do nich i zdębiałam. Wszyscy byli tylko jednego zdania, że na żonę to tylko dziewica. Dwóch z nich skacze z kwiatka na kwiatek, jeden ma narzeczoną a ostatni żone. I prowadzili dyskusję. Że szukają dziewic a o takie to trudno. Nawet ten co ma narzeczoną i chyba planuje z nią przyszłośc stwierdził, że gdyby trafiłaby mu się dziewica to by ją puścił kantem. Ja nie jestem dziewicą już kilka lat i to ma oznaczać, że nigdy nie będę żoną?

Gość latoszka
Oczywiście puści kantem ową narzeczona bo jak stwierdził nie będzie miał problemów z kim i na jakie sposoby to robiła :( Po tym co usłyszałam jestem załamana.

Gość asdsadsf
tak dokładnie to to oznacza! kobiety oglądają amerykańskie filmy i seriale i myślą, że takie jest życie. to ze w zdominowanych przez baby mediach nie wypada w ogóle wspominać o dziewictwie nie oznacza wcale, że faceci nie pragną dziewic.

Gość latoszka
A nie jest przypadkiem tak, ze jak dziewica to kłoda, że trzeba wszytsko pokazywać, uczyć, łamac barierę wstydu. Zdurnieć od tego wszystkiego możńa.

Gość roztargniona 22
polecam topik na uczuciowym 4 letni zwiazek z facetem...

Gość do latoszla
nie rozumiem co cie obchodzi co mysli banda polglowkow? nie znam zadnej dziewcy ktora chcialby faceta, ktory poswal wszystko co sie rusza. oni moga sobi chciec- nie sadze zeby ktos ich zechcial. btw naprawe chcialbys zostac zona bzykacza ktory ma wymagania? ;) amoze to ty je miej - niech oni sie martwia ze ich nie spelniaja ;P

Gość roztargniona 22
nie nie trzeba uczyc, naprawde nie trzeba, sa ksiazki, jest telewizja i co najwazniejsze zaufanie, rozmowa..

Gość chyab oczwyste
trzeba bylo trzymac nogi razem

Gość roztargniona 22
hehe,...a poziej powie" kotku zrob mi taka bo tak mi kiedys było dobrze wiesz, jak mi tak ona ta czy tamta zrobiła"

Gość latoszka
Ale ja to słyszałam z ust czterech facetów. Wg nich tylko dziewica. Sama miałam 3 partnerów seksualnych i wg nich chyba jestem zwykłą kurwą. Wg nich to jest dobre na rozładowanie emocji, dla zabawy ale na poważny związek to tylko dziewica. Nie mam co liczyć na szacunek przyszłego męza skoro on mysli w takich kategoriach.

Gość sdadssd
"amoze to ty je miej - niech oni sie martwia ze ich nie spelniaja ;P" Mały problem którego zdajesz się nie zauważać polega na tym, że statystyczny facet wcale nie pragnie, ślubu, wspólnego mieszkania, monogamii do końca życia i dzieci. Jest to raczej cena jaką musi zapłacić żeby zaklepać sobie jakąś laskę tylko dla siebie. Jeśli tą laskę już przed nim ktoś miał to jego motywacja do wyrzeczeń drastycznie spada...

Gość do latoszla
chyba problem dla ciebie. jakos moj facet maaaarzy o slubie i dziach za to ja nie mam na to ochoty. wiec przestan powielac steresotypy. statystyczny facet chce miec posprzaten i ugotowane- smao sie nie zrobi a im sie zwykle nie chce ;/ jezeli uwazasz ze zycie z kims kogo sie kocha to "poswiecenie" to zyj sam na zawsze ot proste ;P

Gość chyba pracujesz w zakładzie
oczyszczania miasta albo w utylizacji odpadów zwierzęcych. tylko tam takie świry pracują. każdy taki świr chce dziewicy ale jakoś tak przypadkiem żadna dziewica nie chce jego. nie znam meżczyzn zdrowych psychicznie, na poziomie ktorzy by wyznawali jakiś kult dziewic. Raczej każdy normalny człowiek wie że inny normalny człowiek (i kobieta i mężczyzna) którego poznajemy w wieku grubo powyżej 20 może mieć za sobą związek lub związki z płcią przeciwną. I nie ma w tym nic nienormalnego. A w ogóle to prowokacja jakiegoś zakompleksionego fiutka, który się modli żeby wygrał dziewicę na loterii.

Gość do latoszla
lol latoszka 90% ludzkosci to debiule - co cie obchodzi opienia 4 facetow? tyle kobiec na siwecie wychodzi za maz i sa kochane i szanowane - naprawde wierzysz ze KAZDA byla dziewca? ;) ja tam sie ciesze ze sa faceci ktorzy wyznaja takie ideologie- wiem od jakich trzymac sie z daleka ;P

Gość Do Latoszka
1.tych dwoch co skacze - jak to piszesz z kwiatka na kwiatek - a znasz chociaz jeden z tych ich zaliczonych kwiatkow? Watpie. Rozpusc wici, powiedz , ze chcesz sie przespac z ktoryms z nich ale chcesz wczesniej referencje. Niech przyprowadza chociaz jedna , ktora potwierdzi, ze z ktoryms z nich spala. Jesli nawet sie taka znajdzie to to i tak musial byc facet cienki w te klocki skoro go nawet na ciaze nie chciala zlapac /zatrzymac dla siebie/ Ten co ma narzeczona jest zwykly tchorz. Tanie jest to co sie lekliwie nosi. Jak jest z babka , a nie ma odwagi postawic sie przed kolegami to znaczy , ze jest zwyklym gnojem. Niestety w Pl takich sporo. Chcesz miec faceta? To szukaj wsrod mezczyzn a nie wsrod gnoi.

Gość dfsafds
takie dyskusje jak ten to właśnie źródło waszych nieszczęść - zamiast przyjąć do wiadomości prostą prawdę o płci przeciwnej to wy idziecie na jakieś wojny i wyzywacie od świrów. w ten sposób nie zmienicie czegoś co każdy facet ma zakodowane od epoki kamienia łupanego. to jest biologia. instynkt. potem można przeczytać listy do redakcji od 30-letnich kobiet: o ja biedna, samotna, chce mieć dziecko, ale nie ma tatusia na horyzoncie, gdzie są banki spermy itp...

Gość uheheh
w ten sposób nie zmienicie czegoś co każdy facet ma zakodowane od epoki kamienia łupanego -pewnie wiesz cos o tym ;P wiadomo ze wiekszosc z was jest ciagle tym etapie - kamienia lupanego ;P otoz przymij te prosta prawde- nie jestescie niezastapieni ';)

Gość jasne sa ogorki....

Gość dsfasdfas
ile juz tu na forum było przypadków, że facet myślał, że potrafi być z nie-dziewicą, a po jakimś czasie mu to zaczęło przeszkadzać. pamiętam historię jakiegoś męża z małą córką, jak pisał, że go to zaczęło dręczyć 3 lata po ślubie. dobre chęci facetów żeby nad tym zapanować i ich indoktrynacja przez kobiety nie wystarczą...

Gość uheheh
a to ze bzykal jakas panienke wczesniej mu nie przeszkadzalo? a moze zonie przeszkadzalo? hym, moje kolezanka puscila faceta kantem bo sama dziewica a on sie przyznal ze mial kilka przed nia.

Gość okularnik john
jako facet wypowiem się, ze kazdy facet podświadomie marzy o dziewicy bo to instynkt jak to ktoś wspomniał, a tego nie oszukasz żadnym substytutem.

ja tam wole wyrobione...przynajmniej takich w łozku nie trzeba uczyc...oczywiscie to ma byc doswiadczona dziewczyna a nie dziwka

Gość adadad
Ta wszystkie to dziewice przeciez ;)

Gość ja jestem nieuzywany
i tez chce nieuzywanej...