Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania20_

Co myslicie o niej? Piszcie!

Polecane posty

Gość Aden
brzydka...

Gość Ave 666
hmmm ta dziewczyna na bank nie jest Polka ani Europejka ten typ urody jest charakterystyczny dla rasy zoltej,wydaje mi sie ze jest Indianka. A co do jej nosa...zgadza sie,jej nos jest duzy,naprawde duzy. nie rozumiem,czemu niektorzy sa tak glupi i slepi ze dziewczyny ze srednimi nosami oceniaja ze maja duze:-Owy chyba duzych nie widzieliscie...a skoro nie to tutaj macie przyklad duzego nosa. dziewczyna ciekawa wg mnie,ladna,o niespotykalnym w naszym klimacie typie urody,egzotyczna:)mi sie bardzo podoba,na jej twarzy maluje sie cala historia i natura indianskich plemion,odleglych dzungli,tajemnic poludniowoamerykanskiego kontynentu...:) przecudowna osoba:) pewnie jej zdjecie z jakis tam stron ktos wkleil na jakies jebane "od siebie" :-O

Gość Aden
Anka jara Cie ta dupa ze ją nam z kazdej strony wysylasz? 🖐️ dla mnie to ona jest jak idz i nie wracaj, wybaczcie.

Gość ggg_Marek
Nic ciekawego, ale pewnie niektórym się spodoba

Gość Aden
nos ma na pol twarzy, a jak sie usmiecha tak jak na zdj to wyglada troche jak by miala downa... i ciuchy tragicznie 'dopasowane' :o

Gość ten link nie
włącza się ta w ogóle, ale to szczegół :P

Gość ania20.01
podbijam moze ktos sie jeszcze wypowiedziec dziekuje

Gość kajlsjfhs
Aniu, a to jesteś ty na tych zdjęciach? Szczerze mówiąc to na pierwszym zdjęciu "ta dziewczyna" nie wyszła zbyt ładnie, tzn. ząbki, nos, uczesanie, cera....do poprawy:) Ale na drugim zdjęciu widać ładną figurę:)

Gość mówmy mało lecz konkretnie
wygląda jak koń

Gość mówmy mało lecz konkretnie
wygląd jak koń

Dlaczego jeśli jest zdjęcie ładnej dziewczyny zawsze ją wyzywacie jaka to ona jest paskudna a jak jest zdjęcie takiej dziewczyny jak ta to ją chwalicie...Przecież ta dziewczyna jest brzydka... i to bardzo... nigdy na forum na kafe jeszcze nie wystawiłam tak niskiej noty ale tej daje 0/10 ;]

nie jest tak zle, ale nos jest wielgachny! jak sie usmiecha widac cale dziasla...wlosy - szopa, za naturalnosc daje 4,5 na 10

Gość kopernikus devius
znowu ta! masz kartoflowaty nos, panienko!

Gość Kolator
jest z dyski w remizie

MOże gdyby nie ten koński uśmiech to dało by się z nią coś pokombinować....Ja bym ją inaczej uczesała, umalowała i może nie było tak źle;/