Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkowa34

co sadzicie o roznicy wieku 9 lat, gdzie facet jest mlodszy

Polecane posty

:) annulla dzieki ..ciesze sie,ze innym sie udaje:) ja bardzo kocham mojego partnera i mam nadzieje,ze zawsze tak bedzie:)musze tylko przestac myslec o tej roznicy wieku...

u mnie w rodzinie jest para - ona 37 z dzieckiem 12 letnim i on 29 latek. Maja wspólne dziecko i sa sześliwi już od kilku lat. Wiec to jest możliwe. A skoro wyglądasz na mniej niz masz to zamiast sie zadreczac ciesz sie związkiem! dbaj o niego, o siebie i facet zostanie.

Gość bocojest
Klaydyynka--a czy ten Twoj Ideał nie jest teraz przypadkiem w więzieniu???

Gość kucnica
A ja mam seks z młodszym od siebie o 15 lat męzczyzną ktory ma zonę starszą od siebie o 10 lat.Zona młodsza ode mnei tylko o 5 lat żyje w nieswiadomosci,ze jej ukochany maz ktory mowi,ze za nia szaleje zdradza ja ze starsza pod niej.To dopiero wpaniała miłosc meza do zony.

Gość kucnica
Ten facet tez ma juz dwoje dzieci ze swoja ukochana zona o 10 lat starsza ktora wali po rogach z jeszce starsza od niej kobieta

bocojest tak jej facet ma 35 lat, ona 17, on jest w wiezieniu, spotykali sie zaledwie 2 razy w miesiącu, on pochwalił sie swoja 17 latka swoim kumplom a ona go kocha i chce na niego czekac 4 lata :D

Gość FFD
a moja żona jest starsza ode mnie o 13 lat, jesteśmy razem już od 10sięciu, mamy dwójkę dzieci i nie zdradzam jej ani ze starszymi ani z młodszymi i nawet mi przez myśl nie przeszło.

Gość bocojest
zloo--dzięki. Tak jakoś własnie kojarzyłam :-)

Gość Klaudyyynka
jest mada faka ;D ale co tam! Mam taką głupią siłę w sobie, że wytrzymam ;p Listy, widzenia, rozmowy. Mi to styknie

Gość Klaudyyynka
dodając do tego zeszłe wakacje, ferie i wszyskie te długie przerwy ;D mi styknie.

Gość bocojest
Klaudynnka--Ty to musisz by poj**** W takim młodym wieku pakowac się w związek z kryminalistą :P Albo...taki paszwil z Ciebie, że nikt inny by Cię nie tknął...nawet kijem :D

FFD -gratuluje!!! tak trzymaj!! a nie przeszkadza ci,ze ona sie szybciej starzeje?? macie wspolnych znajomych???

Gość kucnica
FFD nie pisz głupot,ze przez mysl Ci nei przeszło aby zdradzic swoja zone :-)Kazdy ma mysli o skoku w bok z jakims innym partnerem :-) czyzbys niegdy nie myslał o jakiejs fajnej lasce ,z emiałbys na nia cvhec ;-) jezli napiszesz,ze nie to jestes kłamca.

Gość poranny ptaszek
alkowa, moj facet jest mlodszy o 6 i 5 roku :) jestesmy razem juz 7 lat, własnie staramy sie o bejbi ale tez miałam mase zmartwien z powodu roznicy wieku, ale serio nie widac tego :) Ty bedziesz się bardziej starać ładniej wyglądać no i razem dorzyjecie starosci, bo ponoc faceci krócej żyją no i dłuzej cieszyc sie sexem :) A z drugiej strony fajnie mieć młodszego jak bym pomyslala ze miałabym mieć 40 latka zamiast 28 latka ... to nie zamieniłaby się za nic!

Gość ..xxAxx..
ma byc to bedzie:)) nikt nie da gwarancji na cale zycie czy to sie uda i napewno nie wiek o tym decyduje, tzreba isc za glosem serca za tym co sie czuje. ja jestem z facetem o 6 lat mlodszym i jest suuuper, dogadujemy sie , uwielbiamy ze soba spedzac czas, wyglupiac sie i jak trzeba to byc powaznym, jestem szczesliwa.... za miesiac bierzemy slub:)) i wierze ze nam sie uda:))

Gość Klaudyyynka
sam jesteś paszwil ;D nie, nie, nie. Ja chciałam jego i koniec ;)

Gość Klaudyyynka
najwyżej nie wytrzymam tych 4 lat ;) To będzie świadczylo o tym, że to nie był akurat "ten".

Gość jajahaka
a Ty jestes jego 1 kobieta? bo skoro on w wieku 21 lat związał sie ze starsza to kiedy miał czas na zabawy? na próbowanie jak to jest z inna? no chyba ze w wieku 21 ;at mial juz jakies doswiadczenie i nie bedzie mu sie chciało seksu z inna... jesli jednak bylas jego 1... hmm... nie boisz sie ze kiedys bedzie chciał miec kobiete 1o lat młodsza a nie starsza?

Gość kucnica
poranny ptaszek tylko uwazaj aby za lat pare Twoj młodszy partner nie pomyslał tak jak Ty teraz"jak bym pomyslala ze miałabym mieć 40 latka zamiast 28 latka ... to nie zamieniłaby się za nic!"':-) oby tak nigdy Twoj facet nie pomyslał.

klaudynka idz moze lepiej z tego topiku, załóż sobie nowy albo wróć na ten stary i nie zaśmiecaj! to nie jest miejsce na Twoje głupie problemy.

Jak ty go kochasz i on ciebie to W CZYM PROBLEM??! Olej reszte :) Bądz szcześlwia i ciesz sie zyciem. Motto mojego dziadka: \" Rób po swojemu a reszte miej głęboko w dupie ;) \"

:) widze, ze duzo takich par:)) super!!! naprawde milo jest posluchac innych w podobnej sytuacji,ze im sie uklada:)

Gość Klaudyyynka
To wy pierwsi poruszyliście tutaj mój temat ;] ja nic nie wspominałam o zk

Gość kucnica
arkowa34 moge sie załozyc,ze szybko doprawi Ci rogi ;-)

a do autorki: mowi sie ze jak facet raz spróbuje ze starsza to juz nie bedzie chciał młodszej :) hehe szkoda ze to ja jestem ta młodsza :D ale kto wie, moze za kilka lat tez sobie znajde jakiegoś mlodziaka :)

Gość FFD
Nie, prawde mówiąć, ja tego w ogóle nie dostrzegam :P Ona czasem na coś narzeka, ale dla mnie to naprawdę bez znaczenia. Znajomych wspólnych mamy. Z początku podchodzili do tego sceptycznie, ale z czasem wiadomo że się przekonali i teraz chyba nie widzą już nas bez siebie. Co innego jest słyszeć, że X czy Y jest starsza/młodszy i to krytykować, a co innego zobaczyć własnoocznie i poznać X i Y w jednej konfiguracji :P

A mój brat miał i starsze i młodsze i rówiesniczki. Teraz ma prawie 30 i zakochany po uszy w 8 lat młodszej :P Wiec róznie bywa.

Gość słonko36
Ja też żyje od dwóch lat z młodszym o równe 10 lat:)Ale tak naprawdę to myślę o tym co może być za jakis czas.Trochę sie boję.