Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rwała kwiatki dynamitem

Ogladałam dzisiaj najgłupszy film pod słońcem, jak oni moga to horrorem nazwać?

Polecane posty

King był podobno bardzo zadowolony z tego filmu... Z zakończenia równiez... Mi się nie podobało :( Najlepsze zakończenie było to oryginalne - z książki....

O mi się \"Mgła\" bardzo podobała,chociaż Kinga i jego fanatyków nie lubię.

Gość za 100tys to raczej nie
mgla- ten niby horror co ludzie w supermakrecie sie schowali?

Gość horrorex
W książce na końcu ginie główny bohater w filmie nie bo będą chcieli drugą część nakręcić

Gość bo film ukazuje jacy ludzie sa
naprawde w obliczu zagrozenia. ale musze przyznac ze koncow mnie rozbroila. Wybuchnalem smiechem jak zobaczylem czolgi przejezdzajace obok samochodu D::D:D

Gość bo film ukazuje jacy ludzie sa
a pamietacie ta wredna suke ze sklepu, co mowila ze mgla to kara boska itd? jak ja gosc zastrzelil to wszyscy w kinie zaczeli bic brawo :D

Tylko niestety to samo życie... Całkiem prawdopodobne, że tak by to wyglądało... Na youtube mozna obejrzec alternatywne zakończenie...

Swietny film - klimat, pomysl i efekty specjalne. Dla mnie 9/10.

Z adaptacji Kinga najbardziej cenię Czerwona Różę, Sztrom Stulecia i Langoliery. A mgła tez była na wysokim poziomie, tylko zakończenie nie do zniesienia...

Jest w czym wybierac...jeszcze CHristine, Running Man, Misery, IT, Skazani na Shawshank, ZIelona Mila.

Znam i inne - Desperacja, Podpalaczka, Carrie, Stukostrachy, Cmętarz dla zwierzaków, Dolores Clairborne, Stand by me, Sklepik z marzeniami, Miasteczko Salem, Secret window secret garden, Bastion, Łowca snów, .....

Mi się nie podobała gra aktorska we mgle.David wogóle nie pasował mi do tego z opowiadania, wogóle to było takie sztuczne...Najlepsze ekranizacje powieści Kingawg mnie to Czerwona Róża, Sztorm Stulecia, Skazani na Shawshank, Christine i Sekretne okno.

mi się film podobał ale książki nie czytalam wieć może dlatego...tak samo np nie podobał mi się kod da vinci bo książkę czyatlam i film byl do bani

Gra aktorska zła? No ta fanatyczka np. wymiatała - bo rozumiem że można miec zastrzezenia do głównego bohatera...