Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość restek

Nie mam dziewczyny - wszystko przez wzrost

Polecane posty

Gość restek

Mam tylko 162 cm i wygladam przez to fatalnie

Gość cycki jak cycki
przesadzasz

Gość jhffghf
a ile masz lat? nie zalamuj sie sa tez male dziewczyny :)

Gość cycki jak cycki
poza tym najlepsza baba to własna graba pamietaj:classic_cool:

Gość capelanka
ja mam 173cm i 17lat w liceum napotykam sie na takiego cudownego chłopaka dodam,ze niskiego bo tez tak okolo 160.. czasami tak na mnie spogląda dziwnie.. i tak sobie mysle :D chyba czas zmienić trend ,jakby zagadal i np. powiedzial jasno prosto z mostu " wiem,ze jestem dla Ciebie za niski,ale ...ale moze jednak warto sie poznac" too jestem jego !:D

Gość glowa do gory
Nie bede Ci pisac , ze to nic nie przeszkadza ale nie oznacza to ze nie masz szans. Po prostu bedzie Ci troche trudniej. Za to masz duze szanse nauczyc sie swietnie bajerowac , uwodzic , dotykac niezobowiazujaco ale jednoczesnie seksownie i byc przyjacielsko opiekunczym. Potrzeba matka wynalazku.

Gość tlen1ona
ee tam mój Mężczyzna jest niewiele wyższy od Ciebie a ma taką fajną laske :-P i jeszcze czychają na Niego inne :[

no zapewne niscy mają ciężkie życie przynajmniej do póki nie uświadomnią sobie że to nie ich wina i nic na to nieporadzą. wiem że są poniżani ja swojego kolege nazywałem "Grzybek" i trochę go denerwowałem. no ale są też niskie dziewczyny i pewnie chciały by być z kimś mniej więcej swojego wzrostu a czykolwiek nie metry się liczą.

a tam ja mam 155 i nie narzekam :D :):) i 19 lat :) a miałam chłopaka ktory miał 189 :) to troszke inna sytuacja ale niscy chłopcy sa naprawde super :) nie załamuj sie :)

Gość wawelny
ty konusje

Gość niki....
hej nie przejmuj sie ja jak poznałam swojego byłego też miałam objekcje był mojego wzr czyli 160 cm a le jak sie juz zakochałam to sie to przestało liczyc...