Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala kafeterianka

który kierunek studiów wybrac?

Polecane posty

Gość mala kafeterianka
mi chodzilo ze zawsze inzynier jest bardziej poszukiwany :)

podejść ok ;) ale bez przesady z tą pewnością siebiee ;) zawsze znajdzie się ktoś lepszy ale trzeba wierzyć że samemu też da się radę :P:P jak znasz dobrze język lub zamierzasz się go uczyć to ekonomia + jeżyk jest ak najbardziej ok ;) ... jeśli możesz jednak wybrać np finanse to nie zastanawiaj się ani chwili :P)

Gość chantall27
no gdybyś skonczyła automatyke lub robotyke, a nie takie śmieszne kierunki jakie podałas:P

nawet mi nie mówcie:P jestem chyba na jedynym kierunku na po którym nie będę mieć tytułu inż. :D... urdę ależ jestem na siebie zła za ten wybór :P... a teraz chyba powinnam wrócić do ks.. jutro egz :(..

Gość mala kafeterianka
oczywiscie ze nie mozna przesadzac z pewnoscia siebie, ale trzeba w siebie wierzyc - jak najbardziej chantall27 no niby tak, ale juz nie przesadzaj z siesznoscia jakiegokolwiek kierunku na politechnice...

może znajdzie się tu ktokolwiek kto stwierdzi ze matem w finansach i ekonomii to dobry wybor na politechnice ;>?? jak nie to się chyba załamię :D

Gość mala kafeterianka
analityczka88 zawsze mozesz wybrac jakis kierunek po zakonczeniu matematyki lub przerwac studia ;p to przykre ze ludzie po studiach matematycznych z ogromna wiedza i na pewno inteligencja moga pracowac w szkole za grosze jak na miare swojego wyksztalcenia...

zresztą zamiast czekać na kogokolwiek kto się pewnie i tak nie zajwi chyba lepiej zrobię jak pójdę się pouczyć ;) trzymajcie się 🖐️ autorku, obyś nie żałowała swojego wyboru :) pozdr!!

Gość chantall27
awf tez jest na politechnice ....

tyle że ja własnie już raz przerywałam i teraz by moi rodzice już tego nie przezyli :D a jednak mnie utrzymuja jak narazie :/... ehh więc przerwani nie wchodzi w gre.. a ze nie chce skonczyc studiowac okolo 30 ( zreszta bezplatnie to juz bym wtedy nie mogla :P) to zostaje mi uzalac sie nad soba lub przemeczyc drugi bo pewnie lawo nie bedzie... ehh

zajrze tu jeszcze.. odezwij się może co wybrałaś ;) ja mam nadzieję że jednak nie samo zarządzanie chociażby z tego względu że jest ono prawie na każdej uczelni już i jest pełno ludzi z takim wykształcenie... już predzej to z inżynierią produkcji... trzymaj się :)🖐️

Gość gooonesska
ja bym stawiała na ekonomię sama myślę o połączeniu dwóch kierunków - ekonomii i prawa