Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Raya

Jak dac sie poderwac? Problem

Polecane posty

Heja Mam taki problem z facetami. Otoz dosc czesto mi sie zdarza, ze mnie jakis podrywa, robi do mnie slodkie oczy, gapi sie na zajeciach itp 90% procent tych podrywaczy mi sie nie podoba i ich splawiam, ale czasem jednak ktorys wpadnie mi w oko... I tu sie zaczyna problem... Staram sie dać takiemu delikwentowi do zrozumienia, ze tez mi sie podoba, jestem mila (staram sie tzn :P), usmiecham sie itp. tylko ze... oni zawsze w momencie, gdy widza (chyba) ze mi sie podobaja zmieniaja zdanie i robia odwrot! Wrr Co ja robie nie tak? Pomozcie ;)

Gość diagnostyk
Jestes zbyt wybredna i ci zbyt wybredni faceci tez kapujesz ?

Ale no przeciez mnie juz wybrali, skoro zarywaja? Czy nie? ;)

Gość diagnostyk
A moze tak ci sie tylko wydaje ze cie zarywaja :P

Gość diagnostyk
Ile masz lat ?

No chyba nie :P Wchodze na sale wykladowa , rozgladam sie i widze glodny wzrok kolesia... Za kazdym razem jak mamy razem zajecia... Chyba sobie tego nie wmawiam :P Gdy sie gdzies przypadkiem mijamy zawsze sie do mnie odzywa (zaznaczam, ze jestesmy w innych grupach i poznalismy sie niedawno - w takich przypadkach u mnie na uczelni sie ze soba nie rozmawia na ulicy , zbyt maly stopien zazylosci). Mowie teraz o sytuacji aktualnej, zdarzaja mi sie takie dosc czesto

Gość diagnostyk
A ile masz lat ?

Gość diagnostyk
A jak wygladasz to bardzo wazne pozniej ci powiem.

Jak to jak wygladam? Co to ma do rzeczy?:P Mam brazowe oczy, brazowe wlosy, lubie kolor szary i duze kolczyki. To ci ułatwia sprawe?:P

Gość diagnostyk
No to robie odwrot czesc :P

Hahaha, no ale mi pomogleś :P Tylko ze, wiesz, oni najpierw mnie widza, potem ze mna rozmawiaja. Tu chodzi o real, nie swiat wirtualny :P

Gość diagnostyk
Ale fajnie sie rozmawialo co nie ? :D

Gość gerardina
Raya ty chyba jestes zbyt pewna siebie co? Musisz szukac takich ktorzy nie beda sie ciebie bali

Hmm, rozmawialo sie milo, jak to zwykle na forum ,ale blizsza rozwiazania problemu nadal nie jestem :P

" Raya Heja Mam taki problem z facetami. Otoz dosc czesto mi sie zdarza, ze mnie jakis podrywa, robi do mnie slodkie oczy, gapi sie na zajeciach itp 90% procent tych podrywaczy mi sie nie podoba i ich splawiam, ale czasem jednak ktorys wpadnie mi w oko... I tu sie zaczyna problem... Staram sie dać takiemu delikwentowi do zrozumienia, ze tez mi sie podoba, jestem mila (staram sie tzn ), usmiecham sie itp. tylko ze... oni zawsze w momencie, gdy widza (chyba) ze mi sie podobaja zmieniaja zdanie i robia odwrot! Wrr Co ja robie nie tak? Pomozcie " Nie nie tak tylko źle:P.A źle robisz to ze zakładaśz że jak sie podoba to znaczy ze jest odpowiedini:P.A odpowiedni jest 1 na kilkanaście tysiecy:P.Na szczęście ja wiem jak to zbadać kto jest odpowiedni:classic_cool:.

Fakt, z reguly ludzie mysle ze jestem pewna siebie (jest dokladnie odwrotnie, to taka maska). tylko ze... Jak juz mowilam, oni mnie zagaduja, ten ostatni to regularnie, ale nic z tego nie wynika, oprocz ukradkowych spojrzen i przypadkowych rozmow o niczym

Amant.... Ze co?! :D Masz na mysli to, ze podobam sie z wygladu ale nie podobam sie jesli chodzi o... sposob bycia itp? Znow przytocze ostatni przypadek - chlopak gapi sie, zagaduje co chwila ale nie wynika z tego nic konkretnego. dlaczego tak jest? :O

Gość diagnostyk
Moze rzeczywiscie jestes zbyt pewna siebie to na pewno odstrasza facetow, a ty widac nie masz zadnych kompleksow. I nie mow ze jest dokladnie odwrotnie. Nawet jesli to maska to przy pierwszych rozmowach nie da sie tego stwoerdzic.

Gość diagnostyk
To ja przy podrywaniu chcialbym sie czuc pewny siebie a nie zeby taka byla dziewczyna.

To co mam zrobic? Przestapywac z nogi na noge i pąsowiec jak nastoletnia oazowiczka? :D Moze faceci powiedzcie mi, jak wy byscie chcieli otrzymac do zrozumienia, ze podobacie sie dziewczynie? Moze od tej strony trza problem ugryzc ;)

Gość diagnostyk
Nie wiem wg mnie taka bardzo pewna siebe dziewczyna powinna sama podrywac :P

aha, przy tym ostatnim cholpaku bywalam dosc czesto niesmiala bo faktycznie na mnie dziala... Tylko moze on wlasnie to odebral jako odtracenie?:O Chyba nie... bo nadal zagaduje, ostatnio dzis, hm albo po prostu daje mi z paszczy, sama juz nie wiem :D

i powtarzam - nie jestem pewna siebie:P i nigdy sama nie podrywam, taka mam zasade :P

Gość diagnostyk
Aha i najlepiej tych mniej pewnych siebie a nie tych co mysla ze sa pewni siebie :D Bo z tymi drugimi poprstu bedzie konkurowac pewnoscia siebie i oni moga robic odwrot :P To moja diagnoza. 100 zl sie nalezy.

Gość diagnostyk
Ale oni nei widza ze ty udajesz moze :)

Gość diagnostyk
Dorbra dobra zrobilem to bezinteresownie teraz czekam na zaplate. na pewno sprawdzi sie w zyciu jak nie to daje gwarancje do dzisiaj.

I znow powtarzam :P : zagaduja mnie, i to wielokrotnie, ale jednak nic konkretnego z tego nie wynika typu zaproszenie na piwo albo kawe. Jakby czegos brakowalo do tego 'przelomu' tylko nie wiem czego ;)

Czy ktos mi w koncu udzieli jakiejs rady albo odp na pytanie : Jak pokazac facetowi, ktory cie podrywa, ze odwzajemniasz jego uczucia, tak, zeby nie uciekl?:P no prosze was :P