Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek30

Kompleksy związane z penisem

Polecane posty

Gość Jacek30

Cześć wszystkim mam problem . Mam 15 lat moja partnerka 17 .. jesteśmy miesiąc ...[..] Czuje się przy niej trochę za młody .. z tego powodu że każdy jej były chłopak był wysoki ponad 180 + przystojny solar itd ja mam 177 ona gdzieś 155 pasujemy ogółem do siebie .. lecz problem pojawia się tu że ona chce się kochać [ja niedoświadczony prawiczek ] ... lecz ja nie wiem czy dam rade mój penis ma ok. 15 cm i 13-14 obwodu ... Zdjęcia mojego penisa. [ Moim osobistym problemem są dziwne gródki na napletku oraz jakieś krostki, i co to jest te dziwne zasinienie na napletku widać na zdjęciu ? . Da się jakoś tego pozbyć Co sądzicie o moim penisie ? jaki jest za mały ? ] http://img341.imageshack.us/img341/5593/benh.jpg Pozdrawiam, Jacek30.

Gość Jacek30
Odświeżam proszę o pomoc;

Gość utckhyqsCGX
nie ma fot :D ale napewno nie masz czym sie martwic

Gość Justin 212121
Kolego ja w Lipcu kończę 16lat miałem dużo erotycznych wrażeń powiem całkowicie szczerze że w wieku 12lat pierwszy raz poszedłem z dziewczyną do łóżka i to starszą teraz mając 16lat penisa może nie dużego bo 17cm obwód 14cm zaspokajam swoje partnerki zaznaczę to że miałem bardzo dużo dziewczyn i każda była ode mnie co najmniej o 3lata starsza Ja wiekiem się nie martwię może dlatego że wyglądam na 20/21lat każdy Mi to mówi ...

Gość Justin 212121
ostatnio powiedział mi to pewien przystojny kierowca pks gdy płaciłem za bilet swoim uroczym ciasnym jak na wiek anuskiem

Gość kudłata mija
obwód penisa 14 cm:)? jak wy się chłopaki mierzyliście ;D?

Gość kudłata mija
kwadrat mi prawie wychodzi :D

Gość MADZIATTT
normalny penis,nie masz sie czym przejmować :)

Gość kudłata mija
muszę to zweryfikować:D

Gość Larysssssaaaaaa
nie jest zły

Gość Jacek30
dam rade się kochać z dziewczyną? strasznie się boje ze mnie wyśmieje etc... ; / A jaką pozycje polecacie

Gość kudłata mija
przedszkole ;) a twoja dziewczyna dziewica?

Gość Jacek30
Nie ona się już dużo razy kochała ..

Gość kudłata mija
ilość nie przekłada się na jakość :) gdzie zamierzacie kochać się pierwszy raz- miejsce?

Gość Jacek30
U mnie w domu

Gość kudłata mija
zrób więc tak jak żaden inny facet nie robił zadbaj o nastrój kobiety uwielbiają świece, kwiaty, może trochę banalne ale działa dalej wszystko samo się potoczy, ale nie polecam żebyś leżał na niej ona pod tobą, to nudne i mało efektowne połóż ją na brzuchu, połóż się na niej i działaj...powoli

Gość kudłata mija
i nie zapomnij rozgrzać wcześniej dziewczyny, minetką najlepiej:) powoli, delikatnie, znajdz jej lechtaczke i powoli ssij skoncetruj się na tym punkcie obowiązkowo!używaj tez rąk, wkładaj jej palce do środka, pieść jej piersi ręką kiedy będziesz ją lizał

Gość Jacek30
Wszystko rozumiem dziękuję ale jest jeszcze jeden duży problem ona jest dość małej budowy .. więc jak bym się na nią położył too.. w ogóle to odpada jestem za dużej postury ...

Gość kudłata mija
:) :) :) czym ty się martwisz:) nie masz na niej leżeć plackiem :) mozesz oprzec się na rękach, wyczujesz sytuacje i na pewno jej nie przygniecesz:) ta pozycja jest bardzo podniecająca dla kobiet bo chcąc nie chcąc ocierając się o łóżko będziesz drażnił też jej łechtaczkę

Gość kudłata mija
ogólnie nie radzę żadnego od tyłu-w pozycji ona klęczy, nie poradzisz sobie na początek tak żeby i jej było dobrze, bo tobie na pewno będzie

Gość kulfonik 777
dziecko już po bajecce idz spać a nie głupoty ci w głowie.Najpierw dorośnij a potem o tym myśl. Co za guwniażeria na tych forach przesiaduje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jacek30
Widać ty nie dojrzałeś do takich tematów pisząc "guwno" Weź słownik do ręki a potem zacznij pisać , Dzięki wam za pomoc i serdecznie pozdrawiam, dobranoc, Jacek30

Gość kulfonik 777
rzną mnie brat dlatego tak pisze sorry 😭

Gość laki laki luck
nie macie innych problemów ??? lepiej zapytaj koleżanke czy jak się bzykała ze swoimi byłymi to czy się zabezpieczała!!! bo jeśli nie to może sprawi ci prezent na wakacje i będziesz chodził z kutasem po lekarzach i wtedy się bedziesz pytał o rady !!! higiena jest najważniejsza a nie wielkosc penisa facet - jeśli moge się tak zwracać do ciebie !? poproś żeby ci ręką pomarszczyła i też będzie ok jak na początek !!!

Gość Jacek30
A jeśli ona weźmie mojego penisa do ręki, a potem dotknie swojej myszki to może zajść w ciążę?

Gość laki laki luck
wiesz co ??!!?! wydaje mi się, że jedyne miejsce nie licząc tego forum jakie udało się ci odwiedzić jest strona www.redtube.com a następnie kibel żeby sobie zwalić!!!! sory że używam takiego prostackiego języka, ale facet zadajesz takie pytania jakbyś nie traktował poważnie siebie i tematu który jest tu poruszany !!! inicjacja seksualna jest najważniejsza a jak dla ciebie widze fajny i skuteczny środek antykoncepcyjny : srodek dupy!!!!

Gość Jacek30
Tylko niewiem gdzie ma dziurkę moja dziewczyna żeby wsadzić jej mojego penisa małego.