Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMGFGF

co sądzicie o poznaniakach

Polecane posty

Gość wawelny
złotówy

dawid to znowu ty cipo??? juz ci powiedziałem... w oczach reszty polski jestescie pajacami z aj kju kartofla 🖐️

Gość gownozjady
.

Gość Elwiszyje
zagadka : Czy wiecie w jaki sposób można się zorientować , że się dojeżdża do Poznania ? Na płotach suszą papier toaletowy :)

pistacja a znasz innych poznaniaków?? bo ja tak... kiedys rozmawiałem z ludzmi z innych miast (łódz, jarocin i okolice) na ten temat i kazdy mowil ze szargana opinia sie u kazdego potwierdziła, dlatego poznan bede omijał szerokim łukiem

"dlatego poznan bede omijał szerokim łukiem" No i dobrze. My tutaj nie lubimy śmieci....

Gość poznaniaczka z wybopru
studiuję w poznaniu,alepochodzę z okolic łodzi i oto co stwierdzam po 4 latach - dziewczyny ubierają się w większości ardzo tandetnie, wszytskie na łbach noszą opaski,blondyny, często tłuste włosy(wtedy spinają w kucyk);/ - imprezy są tu bardzo fajne:) ale wszyscy się na nich bardziolansują -miasto jest zadbane, wszytsko działa jak w szwajcarskim zegarze -kobiety po 40 wszytskie wyglądają tak samo: buty i ciuchy z ryneczku,na łbie tania farba, ok80kg wagi

Gość JUTRZENKAa
mój stary jest poznaniakiem a dokładnie pochodzi z Wronek wyemigrował na południe kraju gdzie znalazł prace... i poznał moją mamę, ...wzięli ślub ale okazał się najgorszym skurw... nie mówiąc nic o jego pozostałej części jego rodzinki zwłaszcza siostry Nie utrzymuje już z nimi żadnych konaków a ze starym nie gadam

Gość JUTRZENKAa
rok temu gdy wracałam z facetem z nad morza przejeżdżałam przez poznań jak i poszliśmy zwiedzać rynek :( strasznie tam capi jak kiblu na stacji pkp

Co to za opinia dziwna o Poznaniu?:P Jestem rodowitą poznanianka, nie jestem skapa - jestem wrecz rozrzutna i nigdy nie bywam dobrze zorganizowana :P Opaseczek tez nie nosze (wtf?!)

Gość MMGFGF
mamo to ty taj tzycka nikt mnie tu nie lubi :( to ja twoj dawidek :O

Gość
skad takie opinie akurat o poznaniu ?:O

Przerwa jest z Poznania!?:D No ja tej... :D Nie wiem czy to powod do wstydu czy dumy teraz :classic_cool:

sama jestem z okolic poznania i sądze że niektore wasze wypowiedzi są wyssane z palca ale z niektórymi mogę się zgodzić np. z opinią ze sa pazerni zgadzam się na pewno są mało gościnni..no ale coz ludzie są rózni i to bez znaczenia z jakiego sa miata:)

Gość
ale mowa o mnie czy Tobie ? :classic_cool: to jest sposób na przyciagniecie turystów juz widze to hasło u wjazdu : tutaj mieszka przerwa i Raya :classic_cool:

Gość
tylko że ja jestem z Krakowa :classic_cool: 🖐️ ale małe kłamstewko nie zaszkodzi :) zycze WAm jak najlepiej 🖐️