Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mat1280

Kiedy pojawi się miesiączka, po pierwszym opakowaniu tabletek?

Polecane posty

Cześć, zwracam się do Was z takim pytaniem: kiedy pojawi się miesiączka po skończeniu 1 opakowania tabletek antykoncepcyjnych? (femoden) Biorę pierwszy raz w życiu hormony, wczoraj skończyłam opakowanie i właśnie mam przepisową siedmiodniową przerwę. Czy to właśnie w tej przerwi ma pojawić się okres?? Jestem trochę spanikowana. Zwłaszcza, że 10 dnia zażywania pigułek, za drugim razem kochałam się z chłopakiem bez gumki (ale nie skończyliśmy) - czy ciąża w tym przypadku jest możliwa? I kiedy można się spodziewać miesiączki i jeśli się nie pojawi to jak szybko udać się do ginekologa? Bardzo proszę o pomoc!

Gość addaaaaaas
tak wprzerwie 7dniowej dostaniesz @ spokojnie

Gość igna
tak, okres pojawi sie w przerwie.... wszystko jest napisane na ulotce... jak obawiasz sie ciazy biorac tabletki, to po co je bierzesz... chyba po to, zeby chronily przed ciaza... spokojnie dziewczyno, nie panikuj, przeczytaj ulotke i wszystko bedziesz wiedziala...

nie rozumiem jak mozna brac tabletki nie znając ich działania-p opierwsze-okres sie pojawi w trakcie 7dniowej przerwy, najczesciej ok 3-4 dnia, po drugie-w ciazy byc nie mozesz,bo tabletki działają od 1 dnia zazycia,po drugie-to ze chłopak nie skonczył nie ma nic do tego- w tej jedenj kropelce pojawiajacej sie przed wytryskiem jest kilka/kilkanascie tys plemników.

Gość rybaaaaaaaaaaaaaa
hej ale jest 1% ze tabsy moga nie uchronic przed ciaza na wet tu na forum jest ze dziewczyny zaciazyly podczas lykania tabsow wiec trzeba je brac regularnie o tej samej porze