Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylistka No1

chetnie poradze w kwestii wygladu...

Polecane posty

Gość pomaranczaasaa
sprzedawcom* dopiero co zauważyłam błąd sorry

bebiko uwydatnia problemy skóry gdyz rude panie maja zazwyczaj jasna karnacje,jeśli chodzi o Ciebie może byc to ciekawe,drapiężne połaczenie a jaki dokładnie odcień planujesz?

pomarańczko te trzy sukienki "trzymaja" sie na biuście a jak wspominałas nie masz go za wiele więc może to nie wyglądać ciekawie jesli chodzi o te ostatnio jest "pizamkowata" poczekaj momencik znajde cos odpowiedniego

Gość bebiko
jeszcze nie wiem dokładnie jaki odcień, fryzjerka dobierze.. ;) ale jeśli mówisz że ciekawe połączenie, to chyba się skuszę :) dzięki 🌼

Gość bebiko
no.. gdyby mi się udało uzyskać taki kolor, było by super ;) ale cerę mam jednak trochę jaśniejszą od tej pani na zdjęciu..

Gość mala222
Witam! ;) Jestem nieco puszystą nastoletnią osóbką (w mym mniemaniu :P), mam brązowe włosy, koloru cery nie potrafię określić, brąz oczy, owalną twarz. Nie mam pojęcia w jakich kolorach i ciuchach jest mi dobrze, jaką fryzurę powinnam mieć. Help! Pzdr!

Gość a mozesz...
stylistka mozesz podac swojego maila bym ci wyslala swoje zdiecie i bys mi cos doradzila bo nie umiem siebie opisac a bardzo chcialabym cos zmienic w sobie..

Gość mala222
o właśnie - git pomysł ;) z wysłaniem zdjęcia chyba lepiej.

Gość a mozesz...
dziekujemy:)

Gość mala222
my też nie :D

Gość girlinlove
help! lubie luzne sportowe ubrania- ale jestem raczej puszysta- niwe przesadnie. mam ze tak powiem mocna budowe! co mam nosic zeby wygladac ok

kama czemu chcesz cos zmieniac?wygladasz naprawde ładnie i naturalnie dosć masz piękna cere myślę ze jedynie co to możesz wykorzystac kilka fryzur które troszke podniosa włosy i dodadza im objetości pozatym super:) emilko nie dodałas zdjecia lub nie moge go odtworzyc...

tu kama;] cery nie mam zbyt ładnej bez podkładu . kolor włosów mnie troche denerwuje i dzisiaj przefarbowałam na bursztynowy brąz, co o tym myślisz? ;] a jesli chodzi o makijaz to jakie kolory by mi pasowały? dzieki za odpowiedz;]

skoro na bursztynowo to teraz Twój podkład nie bedzie za zimny?tak mysle może troszke pudru bązującego lub opalizującego...co do kolorów to zadnych soczystych jak zółty czy zieleń ani pasteli raczej turkus odważnie fiolet granat opalizujące w kierunku starego złota.

Gość girlinlove
mam 160cm, budowa? raczej klepsydra!

Gość girlinlove
aha i mam duzy biust, niestety niezgrabne nogi

fotki sa z przed roku a teraz mam bardziej opaloną buzie i uzywam ciemniejszego podkladu:) a jesli chodzi o fryzure to moglabys mi jakiegos przykladowego linka wkleic?:]

w takim razie spodnie lekko rozszerzane na dole a przynajmniej proste. obcisłe lub mocno przylegające -nie!!!bluzeczki dopasowane w talii w przypadku klepsydry nie można jej zakrywac jest jednym z głównych atutów,nie polecam jasnych ubranek przy sportowym,lużnym stroju w płaskim obuwiu nie wyglada ciekawie,coś jeszcze?

ale wydaje mi sie ze jak mam włosy do góry to zwraca uwagę na mój nos ;/ widzialas z reszta sama jaki jest nieladny