Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania20_

jaki kierunek studiow wybrac?

Polecane posty

Gość chantall27
no ja nie uwazam, że adm. jest dla baranów, tyle, ze mniejsze sa po niej możliwości no i trzeba najpierw robic licencjat później mgr

Gość chantall27
na akademiach rolniczych najlepiej wybrac geodezje, pieniądz zajebisty, duże zapotrzebowanie, łatwo nie jest,

Gość VDFVD
nikt Cię nie wyzywał, czytaj uważnie

Gość chantall27
samo rolnictwo to kicha. ja bym brała geodezje. patrze na studia przez pryzmat tego co mozna po nich robić i jakie dają możliwości, zwłaszcza zarobkowe. No ja już swoje wybrałam, skonczyłam i nie żałuje, ale ile wysiłku i pracy musiałam z siebie wycisnąć to tylko ja wiem...

tylko jakby to powiedziec ja czegos trudnego nie dam rady skonczyc tylko te co napisalam chyba ze jest cos jeszcze latwiejszego?

Gość chantall27
a zdolności językowe masz?

Gość chantall27
filologie moga być dobre jesli masz do tego smykałke. Ale raczej jakies rzadsze: italianistyka, iberystyka, rosyjska... na angielską lub germanistyke bym nie stawiała bo są za bardzo pospolite. A tłumaczem być w jakies firmie, specjalistą od rzadszego jezyka... z pewnością lepiej być

Gość chantall27
kosmetologia przyszlościowa jest, tyle, że troche biologii i anatomii oraz chemii jest