Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

dotyczy psa

Polecane posty

kiedy pies ciągle się drapie i \"łysieje\" to znaczy że za dużo ma jakiegoś składnika w diecie, zastanawiam się jakiego, może Wy wiecie o jaki składnik chodzi?

Gość moze miec alergie
na cokolwiek w domu ja dzis kupilam na wypadanie siersci tabletki dla psa. nie sa drogie 10zl 100sztuk

Byłoby dobrze gdyby żarł głównie zbilansowaną karmę. Rzeczywiście powinien to obejrzeć wet.

źle napisałam, chodzilo mi o to, że nie chodzi na spacery, nie spotyka się z innymi psami, co najwyżej biega po podworku

\ ja dzis kupilam na wypadanie siersci tabletki dla psa. nie sa drogie 10zl 100sztuk\" Możesz podać nazwe?Mojemu psu cały rok wypada sierść,wet badał,wyniki są OK,ale sierść jak wypadała tak wypada.Dom jest totalnie zasyfiony,co się zamiecie podłoge to już brudno :o

jest żle odżywiany. Pies musi być zawsze lekko głodny, w naturze jedzenie samo mu do misko nie wchodzi, więc czasem lekkie przegłodzenie jest bardzo zbawienne. Miałem w zagrodzie suczkę , pilnującą ogródka, latała sobie po ogródku, zawsze miała wodę, a z jedzeniem różnie bywało, ale przeżyła prawie 22 lata i pilnuje ogródek w dalszym ciągu, jako duszek i śpi pod drzewem, którego nazwy nie znam.

no właśnie:( mam dwie suczki Perełkę i Karmelcie, które zawsze zapominam nakarmić:-o piją deszcz:-o obie są zdrowe i ładne a jedna nawet jest w ciąży:D a ten tłusty Lakuś, to piesek babci, nauczyła go jeść w nadmiarze i teraz nie będzie chciał przejść na dietkę