Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojezwierzenianakafeterii

wiecie co - doszłam do wniosku własnie, że...

Polecane posty

mnie to sie tylko PRAWDA w życiu trzyma. Czymkolwiek ta prawda jest. Reszta to już nic - ani miłości, ani pieniądze. Może - ponieważ mam dużo kłopotów - kłopoty sa jedyną PRAWDĄ o życiu? Czyli Cierpienie? A może to jest kolejne kłamstwo...? Nie wiem. Co jest prawdą o życiu?

Nikt nie chce tu pisać w tym watku, a mnie dziś tak boli głowa i na dodatek mam popsute auto. TRAGOS.!!! :(

Gość
bo nie do kńca wiemy o co ty chodzi :O ale ja lubie takie topiki :classic_cool:

Niektórzy ludzie tacy jak ja - mojego pokroju - w taki dzień jak dziś kiedy maja już wszystkiego równo dosyć ( a przed chwilą dopiero odjechała stąd moja bratowa w ...różowym sweterku) to po rpostu biorą auto i se idą pojeździć tym autem. A ja tak: 1. nie umiem 2. auto jest popsute i tak 3. na rower też już nie chcę. :(

A moja matka wykancza mojego ojca i ja musze na to patrzeć. Nie mogę po rpsotu - za co? :( Za jakie grzechy? No ale mam ich sporo. :( Też prawda... niemniej :(

1. naucz się jeździć autem 2. napraw je w serwisie 3. rusz tyłek i idz pojeździć na rowerze. Tak z grubsza wygląda droga do rozwiązania twoich problemów :)

Mnie już WSZYSCY wykończyli. WSZYSCY wiecie. Cokolwiek to znaczy... :(

nawet bym wsiadła na rower, ale mam chore kolana. Idę zrobić sobie naświetlanie UV lampą właśnie. Także ruch TAk, ale rower NIE. i tez już ruch muszę uważać. To nie to samo co 10 lat temu... :(

Czy mżna na kafeterii poznać kogoś ...no FAJNEGO?

Zeby choć zdrowie się mnie trzymało. Nawet ZDROWIE się mnie nie trzyma. Tylko szpital psychiatryczny za mną idzie. Widzę go...widzę... przed oczyma duszy mojej. Tych wszystkich... tam. Normalnych inaczej... :(

co to znaczy fajny - taki do pogadania. I to tyle. Powinnam zadzwonić do koleżanki, ale jej to oszczędzę. I sobie też. Jutro mechanik bo mi się samochód popsuł. Muszę oszczędzać - ani chybi :( Co za życie. Nawet na wakacje nie mogę jechać. Nigdzie!!! Co za daremne życie ludzie :(((

fajnego - czyli właśnie kogo? Kogoś z kim można sobie porozmawiać normalnie? Nie? Ale kogo własnie... nie wiem... a poza tym wiesz - ty komuś coś mówisz, a ta osoba Ci za dupą... i to takie pytanie - opłaca się to odzywać w zyciu?

Jeśli tak wygląda u Ciebie drugi dzień lata, to co będzie na jesieni ?

Gość
ja jestem fajna :classic_cool: i do "wziecia" w te wakacje :) :classic_cool:

Ty komuś coś szczerze a ta osoba Cię za dupą obgada. I po co Ci takie szczerości, nie? Po co?

"Ty komuś coś szczerze a ta osoba Cię za dupą obgada." No wiesz.. Na kafe takie rzeczy nigdy sie nie zdarzają :classic_cool:

Przerwa między palcami - ja Cię tu wszedzie widzę. Tyś tu listów nasadziła - 2500. I czego sie dowiedziałaś? Ty jak moje seminaria na uczelni. Za ten czas byłoby niezłe pole kartofli, a tak to wszyscy siedzieli i się gapili i co z tego? Kto dostał papier ten jedno do przodu w życiu, a reszta co? Nawet desek do trumny tam nie rozdawali a co dopiero kasę.

Kon ma niecałe 300 listów. Ile planujesz tu zabawić klon - 3000 czy więcej.

Nie - na kafe nic się nie zdarza, prawda. Nic złego. Absolutnie. Zresztą to tak zepsute forum , że w ogóle uważam, że życie samo w sobie nie jest tak zepsute jak kafe razem wzięte temu faktycznie tu sie juz nic nie może zdarzć - cokolwiek to oznacza. Ale sa i święte wątki tu lecz...też zepsute w sumie. Jak cała kafeteria. :(

Przerwa to nie jest dobry przykład. Cokolwiek pragniemy zilustrować :)

Piszę posty pomiędzy jednym a drugim drinkiem. Stąd mój dorobek jest taki skromny. :)

Drink? A co sobie popijasz? Ja mam przed sobą świeczuszkę i sobie patrzę ile mi się jej wypaliło rozmyślając o tym , że ... przydałyby mi się paluszki tu wiesz... ale nie PRZERWA MIĘDZY PALCAMi tylko...słone takie paluszki...i piwko może. Paluszki moczone w piwie i przypalone na świeczce. Czy ja mieszkam w domu czy w knajpie? hola hola... :o

Chodż klon spotkajmy sie tu jak będzie ciemno. O 22.00 na kafe. przy piwku i paluszkach i świeczce. I zrobilimy sobie WIECZÓR PRAWDY, co?

Wyłączymy sobie światło w pokoju , tylko kafe, ekran , my i nasze KŁOPOTY. Ew. mała świeczka z boku kompa - świeczka - domek. To lubię.

A co mam przypalać - przerwę między palcami? Ale nie mam paluszków. Musiałabym se po nie iść. A mi sie nie chce. Jednak zawsze mogę je sobie WYOBRAZIĆ.