Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak rzecz

Z czułą dedykacją dla skurwiela

Polecane posty

Gość jak rzecz

poprzez palce moich rąk widzę że Wszystko się wymyka i traci sens Poprzez palce moich rąk płyną dni Nie wiem nawet ile już w słodkim winie Topię łzy gaszę wolno słoność ich A może to mój błąd, że żyję Wśród pustych ścian Oto co mi daje świat Tak żyć nie zechciałby nikt Bo nie mam nic czego Ty nie możesz mieć Nie mam nic bo nie pragnę więcej Niż mi dawać chcesz Nie mam nic więcej dlatego rzucasz mnie Ciskasz mnie w kąt jak starą rzecz Gdy przestaję cieszyć Cię A może to Twój błąd Odchodzisz zimno mi tak Oto co mi dałeś Ty Tak żyć nie zechciałby nikt Bo nie mam nic czego Ty nie możesz mieć Nie mam nic bo nie pragnę więcej Niż mi dawać chcesz Nie mam nic więcej dlatego rzucasz mnie Ciskasz mnie w kąt jak starą rzecz Gdy przestaję cieszyć Cię .............................. do posłuchania: http://www.youtube.com/watch?v=tNVYxX9Cw4w&feature=related

Gość jak rzecz
tekst piosenki Nie jestem najlepsza - Kasia Kowalska Nie jestem najlepsza założę się, nie czujesz nic przeżywasz to rozstanie jak marny film tak będzie lżej, przekonasz mnie nie jestem najlepsza i wiem nie sprostam rzeczom, których chcesz jak być najlepszą, powiedz zanim stracę cię kolejny dzień nie przyniósł nic prócz szalu moich zwątpień, czy warto żyć pomogłeś mi uwierzyć, że nie jestem najlepsza i wiem nie sprostam rzeczom, których chcesz jak być najlepszą, powiedz zanim stracę cię pewnie błądzę kiedy sądzę że mój dotyk wzrusza cię ty masz świat swój w nim chcesz zostać a ja w próżni wiszę gdzieś co miało trwać, straciło sens dziś koniec przyszedł do nas już o tym wiesz pomogłeś mi zrozumieć, że nie jestem najlepsza i wiem nie sprostam rzeczom, których chcesz jak być najlepszą, powiedz żebyś kochał mnie pewnie błądzę kiedy sądzę że mój dotyk wzrusza cię ty masz świat swój w nim chcesz zostać a ja w próżni wiszę gdzieś

Gość skurrwiel
lepiej ci :classic_cool: