Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbłąkanalicealistka

Jak poderwać licealistę?!?!

Polecane posty

Gość zbłąkanalicealistka

Mam problem. Otóż podoba mi się koleś z którym chodzę do szkoły, w zeszłe wakacje próbowałam do niego zagadać przez portal społecznościowy, ale potem jakoś nic z tego nie wyszło. Pod koniec tego roku szkolnego on zaczął na mnie zwracać baczną uwagę, kręcić się niedaleko, przyglądać mi się na przerwach(bardzo jawnie). I teraz nie wiem co mam zrobić. Bo on generalnie jest nieśmiały, więc czy mogę do niego napisać na gg z pytaniem czy byśmy gdzieś nie wyskoczyli? Czy to będzie namolne i bez klasy? Bo niby to męzczyzna powinien się starać prawda? Chłopcy, jak was delikatnie wyrwać? Boję się, że on znowu mnie popędzi, może powinnam najpierw z nim pogadać ot tak na gg zanim zaproponuję spotkanie? Liczę na Wasze rady!

Gość libe
zagadaj do niego niezobowiązująco, powiedz ze np ma fajne spodnie czy coś tam, spytaj co u niego, no a jjak eie rozjrecicie do wa, z grubej rury czy sie z toba umówi?!

Gość libe
jak nie jestes zadnym kaszalotem ijestes w miare fajna dziewczyna to sukces murowany!

Gość libe
no chyba ze ma juz dziewczyne...

Gość libe
ale co z tego?! moze gośc lubi mocne wrażenia i zechce działac dwufrontowo!?

Gość Rafaello - też nieśmiałyyy
Ja znam to uczucie :D Też tak miałem że podobałem sie wielu dziewczynom i One podobały mi sie również. Niektóre nawet bardzo aż za bardzo dawały mi to do zrozumienia ( patrzyły sie non stop nie spuszczająs oczu ani na sekundę ). Jednak jestem nieśmiały , może nie aż tak bardzo ale jednak podwyższone tętno czuje w takim momencie :( No i zawsze była klapa :( Nawet nie podszedłem , nie zagadałem. One pewnie nie chciały sie narzucać. I tak oto nigdy do tej pory dziewczyny nie miałem. Moge Ci powiedzieć że na 99% podobasz się chłopakowi bo skoro sie na Ciebie patrzy w inny sposób niż na inne to nic innego nie może to oznaczać :) Tylko , że pewnie ma ten sam problem co ja -- nie podejdzie pierwszy zagadać bo jest nieśmiały. Albo nie będzie wiedział o czym gadać albo bedzie sie bał że bedzie spięty , sztuczny , taki nie swój :( Moja rada : Wykaż sie inteligencja i rozgryź Jego charakter. Pytaj Jego znajomych jaki On jest , co lubi itd. Możesz podejść do Niego i zapytać która jest godzina :D

Gość zbłąkanalicealistka
Jestem ładna, ale ... mam dość nietypowy typ urody. W sensie, jestem bardzo kobieca. Nie jestem chuda szkapą, mam "co nieco" na biodrach i biuście, ale nie jestem gruba, mam talię i figurę klepsydry.. no i ładną twarz. Ale nie przystaję do współczesnego kanonu piękna. Po za tym teraz są przecież wakacje więc nie mogę go zagadać że ma ładne spodnie. Musiałabym coś na gg zagadać (ale co, żeby podchwycił?! wysłać mu fajny link na youtube i tak zacząć gadkę? Z kolei żeby nie wyszło, że nie mam z kim gadać i jestem jakaś wyalienowana bez znajomych i szukam szczęścia u nieznajomych? :|), a wcześniej w ogóle nie gadaliśmy prócz kilku wiadomości na portalu społ. (grono). Więc jak? :) Dzięki w ogóle za odzew pozytywny.

Gość a co koles lubi
wyslij jakiegos linka z yt ze zajefajna muza i po bolu ,muza to neutralny temat

Gość zbłąkanalicealistka
Rafaello! :) Ojej. Mam nadzieję, że walczysz z tą nieśmiałością, co? Bo szkoda Cię, dużo tracisz! Dobra, dowiadywałam się jaki on jest. Jest trochę zamulonasty w sumie. Ale póki co jedyne pole dzialania dla mnie to komunikatory, a tak z dupy trochę chyba zagadać na gg o.. właśnie o czym?

Gość zbłąkanalicealistka
Hm, może niezły pomysł z tą muzą, ale z drugiej strony to może szybko się urwać i potem nastanie niezręczna pustka w okienku gg

Gość a co koles lubi
no to po muzie spytaj o wspolnych znajomych itp albo co lubi robic jakie ma pasje itp

Gość Rafaello - też nieśmiałyyy
Walczyć jasne że walczę. W końcu mi to przejdzie pewnie ale żeby nie było za późno. A jeżeli o to o czym z NIm gadać to powinnaś wybrać taki temat który nie skończy sie na jednym pytaniu. Najlepiej gdybyś wiedziała czym sie interesuje. A jeszcze lepiej byłoby gdyby to było również Twoje zainteresowanie :D Wymyslisz coś :) Jeżeli bedzie miałbyc Twój to tak sie stanie :D

Gość zbłąkanalicealistka
Heh dzięki za miłe słowa. Ale wolałabym z nim gadać na żywo, wtedy łatwiej go wyczuć. Przestraszy się jak od razu zaproponuję spotkanie?

Gość tomekkkkkkkk i am tomek
jeżeli odrazu zaproponujesz spotkanie to pomyśli że jesteś napalona i odrazu zaproponuje Ci seks :D

Gość zbłąkanalicealistka
o matko... ;].