Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnula1988

co myślą faceci patrząc się w oczy?

Polecane posty

Mam taką sytuację: Podoba mi się jeden koleś (brunecik o czekoladowych oczkach). Zawsze jak się spotykamy (a są to spotkania raczej hmm zawodowe) on obserwuje każdy mój ruch i jak coś robi to ciągle na mnie patrzy. Gdy rozmawiamy patrzy mi się głęboko w oczy - to ja też, nie będę gorsza ;p i w tedy nie wytrzymujemy i się uśmiechamy do siebie. Czy to może oznaczać, że mu się podobam? Według mnie między nami jest chemia ale możliwe jest żebym tylko ja tak czuła? Co może w ogóle oznaczać męskie spojrzenie?

jak facet patrzy Ci się głęboko w oczy to miej się na baczności :) a jak ty robisz to samo ? to wasze dni właściwie są już policzone :):):):):) (pozytywnie)

Gość szkoda spojrzeń
mnie zawsze patrzenie facetów w oczy bardzo krępuje, czuję się nieswojo. Ciekawe dlaczego tylu obcych tak patrzy a moj maż zawsze lata wzrokiem gdzieś wkoło jak ze mna rozmawia?

Nigdy nie czułam takiej chemii do żadnego faceta więc zastanawiam się czy jest to możliwe, że dziala w jedna stronę

A jeszcze bardziej mnie zastanawia to, że ma dziewczynę(o boże) a mi mówi, że go wkur..a i że ją chyba pogoni. Dlatego sama nie wiem co myśleć. Ciekawe czy wie, że mi sie podoba.

Gość pewna ona
ja lubie patrzec głeboko w oczy fajnym facetą, chociaz prawda jest tak, ze byc z nimi nie mogłabym... Oni też bardzo często to robia to miłe, pokazuja tym: fajna jesteś maleńka... hehe;D

Ja akurat patrze w oczy wszystkim dziewczynom, z którymi rozmawiam. Z jednej strony to jest nawyk, a z drugiej testowanie - Najlepsza metoda wyczucia intencji drugiej osoby, skoro oboje się do siebie uśmiechacie i macie dobry kontakt wzrokowy, to gwarantuje Ci, że nie tylko Ty to czujesz i zauważasz...

Gość pewna ona
Ale ma kogoś, wiec uważaj może to tylko takie spojrzenia by Cię uwieśc... Może lepiej niech ja zostawi, a nie tylko o tym mówi...

Dokładnie, może mu się podobasz, ale nie ma wystarczającej odwagi, żeby zakończyć obecny związek. Ja Ci jechać nie będę, bo wiadomo, że w życiu się różnie układa...

Jak odwaznie i prosto w oczy, tzn. ZARAZ CIE DORWE!!! Jak odwzajemniasz to mowisz- CHCE TEGO!!!:) .. ale lepiej gdy sa to spojrzenia zlapane, tajemnicze.. wtedy ktos nie chce sie odkryc, ale ma problem, bo nie moze przestac myslec o Tobie.. zakochal sie. To tak z doswiadczenia...tak mysle ze jest.

bji ale ja wolałabym żeby nie był taki tajemniczy. Niech postawi wszystko na jedną kartę a ja nie wiem co mam zrobić żeby mu w tym pomóc

Kiedyś chwilę przede mną wyszła jego dziewczyna i mówił, że już z nią nie wytrzymuje, że go wkur..a i że ją chyba pogoni. Nie wiedziałam co mam zrobić więc się zaśmiałam tylko. Nie jestem dziewczyną która by powiedziała to WEŹ MNIE

Żeby tylko nie okazałem się tchórzem tkwiącym w nieudanym związku tylko w myśl idei: bo lepiej być z kimś niż samemu. Mam nadzieję, że się wszystko szybko wyjaśni.

albo ja śnię albo to koszmar- a jak tego nie zrobi? ogólnie nie wiem dlaczego ale mężczyźni się mnie boją może on też? Jak mam go ośmielić? Nie chcę żeby z nią zerwał przeze mnie ale może moja osoba by go w tej decyzji utwierdziła, że nie chce z nią już być

znam go prawie od roku ale że ma dziewczynę to wiem od listopada a w kwietniu mówił że ma jej dość od tego czasu z nim nie rozmawiałam ale nie długo mam zamiar

Wiesz, że to jest ciężka sprawa, bo jakkolwiek nie zrobisz będzie źle? Przyczynisz się do rozpadu - naruszone sumienie, skoro zerwal z tamtą dla mnie, to czy ze mną też nie zerwie dla innej, jeżeli nic nie zrobisz to będziesz czuła niedosyt, że można to było coś fajnego, a to Ci umknęło...

I właśnie chyba się zaraz rozpłaczę:-( Tymbardziej że widuję się z nim raz kiedy i niedługo nadaży sie kolejna okazja wiec chcialabym coś zadziałac

cały czas działasz - rozanielony wyraz twarzy przy Nim, to forma działania;)

jak mi się dziewczyna podoba, to sam kontakt wzrokowy i uśmiech by wystarczyły do podjęcia działania... Ciężko mi powiedzieć, co mogłabyś jeszcze zrobić. Mówi się, że przypadki możemy stwarzać sami. Skoro macie relacje zawodową to może jakiś wspólny wypad z ludźmi z pracy?

zastanawiam się bo może podobam mu sie jako dziewczyna a nie jako potencjala partnerka bo większość facetów tak na mnie patrzy. Jestem zawsze umalowana, zadbana, chodze w obcasach a ta jego dziewczyna nie. Może on lubi na mnie tylko popatrzeć. Mam wyskoczyć w adidaskach;-)

jestem jej kompletnym przeciwieństwem. Ja 174 ona 164 ja brunetka ona blądynka ja sie ubieram bardziej kobieco a ona sportowo