Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobic

jak dac popalic?

Polecane posty

Gość jak to zrobic

zależało mi muszę przyznać, kilka razy kręcił na boku z innymi, jak sie dowiadywałam, robiłam jazdę i ucinał z ta na boku. teraz znowu się dowiedziałam i tym razem powiedziałam koniec - stop! on nie wie jeszcze ze sie dowiedziałam, teraz chce to zrobic inaczej doradzcie jak?

Gość jak to zrobic
no prosze poradzcie, wiem ze topik jakich wiele, ale naprawde nie wiem jak postacpic, a nie chce wyjsc na histeryczke/

Gość pewna ona
nie krec z nim za nim z nim nei skończyc bo wyjdziesz na zdzi.... w oczach facetów, ale zrób to i pokaz mu, że bez niego będzie Ci lepiej i spotykaj się z innymi, najlepiej tak, żeby on to widział...

Gość hip hopek
nie mow nic tylko olej albo wystaw walizki za drzwi

Gość jak to zrobic
zerwac, ale chce zeby wiedział ze zawalił

Gość jak to zrobic
macie jakies pomysły? pomóżcie

Gość Blablablas
palnij sobie w glupi leb najlepiej

Gość QWEQ
jak dać popalić? pokaż klasę , której on nie ma. odejdź bez huku, wrzasków, powiedz najmilszym głosikiem że z takim bydklakiem i oszustem nie spędzisz ani chwili dłużej. i tyle. choooj mu w dupe 🖐️

Gość doradca 500 zł sie należy
może podpalić zamiast popalić? :D na początek nasyp mu do baku cukru, niech zapłacze nad swoim ukochanym samochodem, niech mu sie silnik zatrze i sfajczy. następnie puść mu chatę z dymem. a potem sama się puść, w końcu klin najlepszym lekarstwem :P

Gość jak to zrobic
dzięki za rady. Właśnie chciałabym odejść z klasą, ale tak żeby to się nad nim odbiło, wiem, że to dziecinne, ale tak mi się marzy, aby choc raz poczuł się tak jak ja, w momencie gdy kręcił z tą panienką. ma ktoś jeszcze jakieś rady? typu co powiedzieć albo nie powiedzieć, odbierać tel, przetrzymać? będę wdzięczna.

Gość kaczamba
ja bym nie mówiła bydlak i oszust, hmmm powiedziałabym raczej że jest człowiekiem niegodnym zaufania dlatego nie widzisz go u swego boku albo powiedz mu że jest zwykłą fajzą :classic_cool:

Gość jak to zrobic
kaczamba - ku takiemu rozwiązaniu sprawy sie skłaniam, jeszcze to przemysle wszystko.

Gość milkmilk
Słowa potrafią ranić nie gorzej niż czyny. Powiedz mu, co o nim myślisz, z uśmiechem na ustach i skończ to.

Gość jak to zrobic
powiem wam, że jestem cholernie zła na niego i kosztuje m,nie wiele aby nie wpaść do niego i wykrzyczeć mu w twarz co o nim myślę, ale nie chcę wyjść na histeryczkę, chcę to zrobić z klasą ale tak by mu w piety poszło! co mi jeszcze poradzicie? każda rada cenne dla mnie/

Cokolwiek by tu nie uradzono, to przeciez Ty musisz zmierzyc sie z tym facetem i zrobic cos dla siebie - odzyskac godnosc, ktorej brakuje Ci w nadmiarze bo chcesz go czyms ukarac. Najwieksza kara bedzie dla niego Twoje milczenie.

Gość z klasa i zeby nie zapomnial
proste :-) zwyczajnie spakowac walizeczke, wszystkie jego rzeczy zeby nie mial pretekstu zeby wrocic, na walizeczkach przykleic notatke ze wiesz i ze zyczysz mu powodzenia w zyciu. i tyle. nic wiecej. to powinno go bardziej wbic w ziemie niz histerie, awantury czy inne bzdury.

W ogóle go ignoruj. Nie dzwoń, nie pisz, nie odbieraj, nie kontaktuj się z nim. Dostanie szału. A jakby przyszedł do domu, to zamkając mu drzwi przed nosem możesz powiedzieć dosadnie: nie rozmawiam z dziwkarzami. Nic więcej. Nawet, jakby łomotał pięścią w drzwi, to najwyżej twoi sąsiedzi zadzwonią po policję... Ty z nim nie gadaj, zamknij rozdział.

Gość terazjaoooo
zgadzam sie z bellissima ragazza.......