Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss-saigon

Upięcie włosów do długiego welonu

Polecane posty

Gość miss-saigon

ja juz nie wiem co zrobić. nie myśląc zamówiłam sobie długi welon, taki do kolan bo bardzo mi się takie podobają. Teraz tak sobie myślę ze do takiego welonu nie pasują rozuszczone ani na pół upięte fryzury. szukam w necie i nie ma panien młodych z rozpuszczonymi włosami i długim welonem. Ja sobie nie wyobrażam całkiem upiąć włosy bo zwyczajnie źle wtedy wyglądam. Bardzo podoba mi się coś takiego: http://ikf.com.pl/fryzury-slubne/fryzura105818.htm Czy do takiej fryzury będzie pasował welon do kolan podpinany od góry? moze macie jakieś inne propozycje dla mnie? Proszę o pomoc. Fryzjerzy to nie umieją doradzić, najlepiej zrobiliby mi klasycznego koka a ja wyglądam w takim jak szczurek:/

Gość gdtyaji
do takiej fryzury to raczej kwiat nie welon zwłaszcza długi

Gość nie rozumiemmm
co wam sie w tej fryzurze tak podoba?? Ile by tematow nie bylo o fryzurach slubnych to w kazdym jest link do tego zdjecia i wszystkie sie zachwycaja. Jak dla mnie zupelnie przecietna...

Gość micha1587465
trzeba było sie najpierw zastanowić

Gość ewelinka121718
trudno mi jest to sobie wyobrazić, ja bym nie kierowała się opinią ludzi z wizazu bo każdy ma swoje zdanie na różne tematy. Poddałabym się opinii profesjonalisty , mnie czesała i malowała Pani Adamczewska z Warszawy ;p jest świetna. oto jej strona www.wizaz.waw.pl ;)

Gość mlmlmlmlmlm
ffff