Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaspiiiamn30

Czemu ona sie tak peszy w moim towarzystwie?

Polecane posty

Gość Kaspiiiamn30
co to jest deblon?

Gość o ja tej
ups , sorry tak mi się wyrwało , to z tej irytacji

Gość Kaspiiiamn30

Gość Kaspiiiamn30

Gość Kaspiiiamn30
Ale jakos z daleka nie krepuje sie mnie obserwowac

Gość o ja tej
bo deblony z daleka są bezpieczne są nawet takie specjalne odmiany, które trzyma sie jakiś czas w odosobnieniu, no wtedy mozna sobie tylko na ich zdjecie popatrzec

Gość Kaspiiiamn30

Gość lakaajklaallaa
fff

Gość Pan_banan
Odpowiedź sama przyjdzie, poprostu pomyśl o twoim stosunku do niej? Ile godzin spędzacie razem? Jeżeli praca jest taka, że potrzebujecie kontaktu to dziwne, ale w większości prac ludzie ograniczają się do krótkich lakonicznych odpowiedzi. Pomyśl też że ona ma 20 lat, jeżeli jest ładna to ma pełno adoratorów, i pewnie jedynie czego jej brakuje to jeszcze jeden adorator, pomylony w pracy. Pomylony bo jeżeli ona będzie miła to pomyslisz pewnie że jest ona tobą zainteresowana. W/g tego co wynika z powyższych twoich wypowiedzi jesteś przynajmniej trochę nią zainteresowany, a nawet więcej :P. No bo któ robiłby sobie tyle trudu aby pisać o tym na forum, raczej jest to dla ciebie jakaś lekko intymna i potrzebujesz porady, bo inaczej odrazu byś ten problem rozwiązał gdybyś się nie bał jej reakcji. OK teraz ci powiem co musisz zrobić, po pierwsze jeżeli jesteś natrętem, przestań nim być. Po drugie jeżeli się na nią gapisz przestań, :P bądż poprostu do niej miły, ale lakoniczny. Bez rozlewania swoich wypowiedzi, bez głupich żartów oraz bez podtekstów. Po 2-3 tygodniach kiedy zrozumie że jesteś spoko, jeżeli jesteś dobry w zmiękczaniu sytuacji może nawet po tygodniu, ale odpuść sobie więcej czasu, zawsze lepiej. To tak mimochodem kiedy wyczujesz, że jest rozluzniona i w lepszym humorze zapytaj ją " Mogę cię o coś spytać?" (ale tak z niechcenia to powiedz, nie jakoś dramatycznie) jezeli powie tak (co jest prawie pewne) zapytaj ją czy jakoś ją zraziłeś, jeżeli powie nie, to powiedz "no bo odczuwam że cię moje towarzystwo peszy/denerwuje/jest tobie niemiłe i tp." albo że "...Bo mialem takie odczucie, jakbyś nie wiem , unikała mnie , albo nie jestem ci miły" coś takiego, po rozmowie zakącz to miłym tonem lub usmiechem, bez żartów i powiedz, że ci ulżylo albo że się cieszysz i zakącz to jakby nie była to rozmowa jakaś ważąca o waszych relacjach w rzeczywistości była ważna... dopasuj do jej charakteru, bo przecież nie chcesz ją jeszcze bardziej speszyć... po tym jak wszystko się wyjaśni dużo lepiej się wam będzie pracować... No i ewentualnie potem po 2-3 dniach może zaczniecie normalnie gadać i odczyjesz różnicę w jej nastawieniu. Ale znowu ostrzegam... raczej nie masz szans na jakieś bliższe relacje w związku z róznicą wiekową, jest to dosyć pewne. Najwyżej koledzy w pracy, ale prawdopodobieństwo utrzymywania znajomości poza pracą jest znikome. Mam nadzieje, że ta odpowiedz ci pomoże. Jak będą komplikację, albo chciałbyś się coś wiecej dowiedzieć, pisz na: zell_zero@abv.bg , bo raczej nie odwiedzam tej strony 2 razy..