Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnA 225

sex analny podczas dni płodnych

Polecane posty

Gość OnA 225

Cześć wszystkim ;) ostatnio uprawiałam z moim chłopakiem sex analny w wannie oboje byliśmy dobrze namydlenie w odpowiednich miejsac i oczywiście była woda więc podobno plemnki w wodzie się nie roznosza . Jednak moj chlopak pare razy otarl sie swoim członkiem od tyłu o moje nadzady płuciowe mam nieregularne cykle i mogły to być dni płodne jednak wytrysku ani przed ani po nie bylo ale szlyszlam ze u chlopakow pojawai sie czasem widzielina tkai ajby sluz i tam moga byc plemniki cyz moge być w ciazy ????????

Gość OnA 225
nikt sie nie wypowie ;(

Możliwość jest ale bardzo nikla poniewaz w wodzie plemniki szybko gina wiec male prawdopodobienstwo ze ktoremus udalo sie przetrwac

Gość zuzanna99
ile macie lat??

Gość OnA 225
malo nie chce zdradzac mojego wieku ale stanowczo na to za malo poniosła nas chwila

Gość zuzanna99
wydaje mi sie ze nie zajdziesz w ciąze.

Gość audi Q7
Wyluzuj,ja podczas dni plodnych uprawiam sex tylko ze jest to stosunek przerywany wiec nie panikuj bo szanse ze zaszlas w ciaze sa rowne zeru

Gość OnA 225
mam nadizeje bo przyznanie sie rodzica i urodzenie dzieckanie wchodzi w gre takze chcialabym wiedzec czy to jest znikomo czy bardoz prawdopodobne

Gość audi Q7
zeby doszlo do zaplodnienie plemniki musza sie dostac gleboko do pochwy,dlatego facet ma wytrysk-niepotrzebnie panikuesz

Gość OnA 225
wlasnie strasznie zaczelismy sie rpzejmowac gdy obliczylam ze moga to byc dni plodne on mnie uspokaja jednak ja barodz sie boje o to ze cos moze byc nei tka w sumie to nie wlozyl go do pochwy tylko zdarzylo sie parenasice raz ze otarl sie o caly narzad plóciowy jedene co to moglo wejsc to jego palec jednak strasznie sie boje ejstem ejszcze za mloda

Gość audi Q7
Masz nauczke ze seks to nie tylko przyjemnosc ale tez odpowiedzialnosc bo mozesz zostac matka wiec rob to z glowa a nie potem panika i starch!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość audi Q7
w ciazy nie jestes na 99%!!!!!!!! plemniki nie uieja biegac z tego co wiem :P

Gość OnA 225
audi Q7 wiem ze moze Ci sie to widac dizwne ale wiesz jestem raczje osoba w zimnej wodzie kompana hehehe :) ciesze sie ze masz dla mnie takie naprawde uspokajajace mnie wypowiedzi :) niestety taka juz ejstem ze chodze dzisaj caly dzien w stresie

Gość audi Q7
narzad plóciowy,matko,ile lat masz ??

Gość OnA 225
nie no biegac to barodz nie nóg nie maja :) tlyko myslisz ze mogla byc mozliwosc jak potem wlozyl palec to ze mogl je popchnac ??????

Gość OnA 225
wiesz moglabym pisac normalnymi nazwami tka jak sie na to mowi ale nie wiem czy to tka wypada ;)

Gość audi Q7
masz nauczke i tyle,mysl co robisz a nie bedzie strachu wiecej!! wiem co to znaczy,mam synka bo tez uprawialam seks bez zabezpieczenia ale mam swoje lata a ty jestes mloda i pomysl troche glowa a nie dupa-moja rada dla ciebie

Gość ssjisjisj
"narzad plóciowy" - chodzi o pisownię, masz dysmózgowie?:(

Gość OnA 225
wiem teraz juz bede myslec wiem o tym chcialam tylko teraz sie zapytac bo raz mi sie zdarzylo i wiem dobrze ze wiencej tego nie zrobie

Gość audi Q7
juz mowilam,plemniki musza sie dostac gleboko do pochwy zeby doszlo do zaplodnienie!!!! nie panikuj tyle tylo nastepnym razem pomysl zanim sie zdecydujesz na sex

Gość sex analny w wodzie
a fuj, to tak jakbyś taplała się we własnej kupie!!!!!!!

Gość OnA 225
nie mam dysmozgowi mam dysortografie i jestem strasznie zmeczona i zestresowana ;p

Gość audi Q7
wiec nie panikuj a w ciazy nie jestes=jestem pewna!!!! male prawdipodobienstwo zajscia w ciaze.Badz odpowiedzialna za swoje czyny bo potem bedzie za pozno

Gość audi Q7
z hujem nie ma zartow i juz :P

Gość OnA 225
Audi Q7 dziękuje Ci za dobra i barodz mondra rade i za to ze mnie uspokoiłaś z rady na pewno skorzystam i juzn nigdy nie zrobie podobnego głupstwa tego jestem pewna dostalam juz nauczke na cale zycie

Gość audi Q7
Jestes mloda,mysl co robisz bo potem bedziesz zalowala a z facetami roznie bywa,kopnie w dupe i zostawi cie wiec po co ci to,sex to odpowiedzialnosc.PAMIETAJ

Gość OnA 225
teraz bede pamietac dziekuje Ci bardzo

Gość audi Q7
Spoko,pozdrawiam i nie dopuszczaj do takich sytuacji wiecej :)

Gość OnA 225
Pewnie ze nie dopuszcze :)

Gość antoine
ej spokojnie, w ciąże nie jest tak łatwo zajść, poza tym nawet nie był w Tobie, więc nic złego się nie stanie ;)