Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo podniecona

coraz bardziej pragne seksu z kobieta

Polecane posty

Gość bardzo podniecona

Gość biedroneczka00
mokra jestes?

Gość bardzo podniecona
najgorsze jest to ze jeszcze bardziej pragne uprawiac seks z moim facetem ktorego kocham juz 4 lata i z druga kobieta, kkiedy uprawiamy seks moge dojsc tylko wyobrazajac sobie jak obydwie robimy mu loda lub jak on ssie jej sutki, jak piesci jej piersi, widze jak sie tym podnieca, takie marzenia doprowadzaja mnie do wrzenia, ale w rzeczywistosci balabym sie bardzo zaryzykowac tak moj zwiazek

Może mała sugestia w jego kierunku? Niejeden mężczyzna byłby zachwycony perspektywą trójkąta z dwiema kobietami :D

Gość bardzo podniecona
bardzo podnieca mnie wizja mojego mezczyzny z inna kobieta, czy to normalne, wogole to pragne trojkata, chcialabym to przezyc znalezc jakis pieknych dwoje ludzi i zabawiac sie z nimi, chcialabym pocierac sie moimi cyckami o cycki jakiejs kobiety

Gość bardzo podniecona
nie zrobie tego bo jestem bardzo zazdrosna osoba, na takie cos moge sobie pozwolic tylko w marzeniach, po fakcie cierpialabym, ale moglabym za to zaczac z inna para, chcialabym, czy jestem mokra? nie, nie jestem ogolnie to te mysli miewam od kilkunastu miesiecy...mam takie pragnienia, zauwazylam tez ze na ulicy patrze z porzadaniem na kobiety, patrze na nie oczami mezczyzny, mezczyzn tez kocham, mam ochote na harem, zeby bylo mnostwo pieknych ludzi ktorzy rzbeli by sie nawzajem