Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adasdasdasdasdasda

CHCE DŁUGAAŚNE WŁOSY, Co myślicie o przedłużeniu?

Polecane posty

Gość adasdasdasdasdasda

chociaż przedłużanie włosów kojarzy mi się z solarami i tipsiarami, to sama się zastanawiam czy by nie przedłużyć... mam do łopatek a chciałabym do pasa... z natury mam gęste włosy i jest ich dużo... co myślicie? macie jakieś doświadczenia z tym?

Gość vanessssa....
ja tez chce ale podobno nie warto :(

Gość katja91
moja kumpela przedłużała i wygądała tak jakby miała na głowie przemoczonego pdla serio. Do tego musiała iść zaraz potem z powrotem do fryzjera, bo coś zrobił nie tak i groziło to wypadnięciem jej łasnych włosów.. Oczywiście kasy nie zwrócił a zapłaciła sporo ;] serio nie warto, niepotrzebne wydawanie kasy :/

Gość kachna.grubachna
Mnie się takie przedłuzane włosy w ogóle nie podobaja. Wygladają na brudne, zlepione, nieestetyczne. I kojarza mi się właśnie z tipsiarami i solarką. Jak masz porzadne włosy, to je po prostu zapuść - może i dłuzej poczekasz, ale beda o niebo ladniejsze

Gość olcia18301
nie warto kochana,duzo cierpliwosci a ci urosna.a jak juz urosna to pomysl jakie to uczucie ze sama tyle zapuszczalas i dalas rade:) przedluzone wlosy,na chwile super,ale to chwilowe a wydatek spory,lepiej te pieniazki zainwestuj w dobre preparaty i na lepsze wloskom wyjdzie:)

Gość adasdasdasdasdasda
dobrze wiedzieć, też słysząłam o takich przypadkach że odpadają włosy po jednym dniu, ale nie wiem co myśleć. tzn. wydaje mi się że moje od sztucznych dużo by się nei różniły bo sama mam prościutkie i raczej ... zresztą nie wiem bo teraz mam miodowy kolor i nie wiem czy akurat podobny odcień by się znalażl... no chyba że by całość zafarbować na ciemny braz ale to też chyba ryzykowne

Gość adasdasdasdasdasda
http://images.askmen.com/galleries/actress/vanessa-hudgens/pictures/vanessa-hudgens-picture-1.jpg a ona na przykład... ma doczepiane czy nie? co do zapuszczania, jestem strasznie niekonsekwentna, bo zawsze się sama ścinam... ostatnio ściełam grzywkę na pół czoła to myślałam że się załamię... ale przykryłam ją drugą i zaczesałam na bok i jakoś przechodziłam ten czas... ale już 1 miesiąc minął od tego niefortunnego ścięcia a ona dalej taka króciutka

Gość J_Lo
ile Ty masz lat ze jako przykład Vanesse wklejasz??????????

Gość adasdasdasdasdasda
taa. wiedziałam że tak będzie, wkleiłam vanessę i odrazu że gówniara. nie znam tej aktorki z niczego innego oprócz pudelka, ale podobają mi się jej włosy. ale stare próchno też nie jestem, dopiero studiuję

Gość vanessa ma idelane
wlosy