Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkaks

ból podczas stosunków po porodzie

Polecane posty

Gość anetkaks

wczoraj kochałam się pierwszy raz po porodzie z mężem (prawie 6 tygodni po porodzie) i odczuwałam ból w miejscu zszycia. Czy to już tak zostanie? Czy nie będę już mogła cieszyć się z seksu??? Dodam, że nie byłam nacinana, ale popękałam, a te rany są gorsze do zagojenia podobno i powodują większe blizny:(

Gość 2w3e4r5
ja też popękałam i do tej pory na początku czuję lekki dyskomfort (od porodu minęło 9 m-cy), czasem też blizna sama z siebie boli i szczypie... nie wiem, może są jakieś kremy.

Gość tzn powiem tak
przejdzie ale nie szybko, ja jestem po porodzie juz 11 miesiecy a i tak czasem boli, aaaaale czasem juz nie:) i to sie liczy:) dodam jeszcze, że byłam szyta prawie godz czyli troche tego było:(

Gość ............2................
ja bylam nacinana i blizna po szyciu bolala mnie dosc dlugo teraz nie jestm w stanie powiedziec jak dlugo ale aktualnie juz minely 2 lata od porodu i nic nie boli wiec glowa do gory i troche czasu a samo wszystko przejdzie

Gość kamelon_om
Ja byłam nacinana i szyta. # pierwsze stosunki po porodzie (ok. 7 tyg po) były męką. Po zwijałam się z bólu przez pół godziny. Później ból odczuwałam tylko podczas stosunku. Teraz minęło 9m-cy i wszystko jest w jak najlepszym porządku.